Ανέκτησε τα χαμένα δεδομένα σου με το δωρεάν εργαλείο EaseUS Data Recovery Wizard Free

0Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων από τους υπολογιστές και τις συσκευές αποθήκευσης και πιθανότατα γνωρίζετε ότι κυκλοφορούν κάποια δωρεάν προγράμματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα αρχεία σας, αλλά ίσως δεν είστε σίγουροι για το ποιο από αυτά είναι το καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι κάθε δωρεάν λογισμικό ανάκτησης δεδομένων έχει τα πλεονεκτήματα του, ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο EaseUS Data Recovery Wizard Free
και στο τι παραπάνω σας προσφέρει.

Αν και τις περισσότερες φορές οι χρήστες αναζητούν τρόπο να ανακτήσουν δεδομένα που χάθηκαν λόγω λανθασμένης διαγραφής, το EaseUS Data Recovery Wizard Free
καλύπτει και πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως οι παρακάτω:

  • Τυχαία Διαγραφή
  • Σφάλματα κατά τη διαδικασία του format
  • Χαμένα κομμάτια από διαχωρισμό του σκληρού δίσκου (partition)
  • Χαλασμένοι Σκληροί Δίσκοι
  • Επιθέσεις από ΙούςΕκτός από τα προαναφερθέντα, το EaseUS Data Recovery Wizard Free
μπορεί να ανακτήσει χαμένα δεδομένα από αρκετές διαφορετικού τύπου συσκευές συμπεριλαμβανομένων των desktops, laptops, USB drives, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, κάρτες μνήμης, SSDs, pen drives, ψηφιακές κάμερες και music players.

Το EaseUS Data Recovery Wizard Free δεν ανακτά απλά τα έγγραφα, αλλά όλες τις μορφές αρχείων όπως video, audio και photos.

Το EaseUS Data Recovery Wizard Free
είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και να δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με τέτοιου είδους προγράμματα. Απαιτεί μόλις 32MB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου για την εγκατάσταση. Μετά βλέπετε την κονσόλα διαχείρισης και από εκεί δηλώνετε από που θέλετε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας.

Το EaseUS Data Recovery Wizard Free σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε γρήγορη ή πιο βαθιά σάρωση του μέσου απ’ όπου θέλετε να γίνει η ανάκτηση των δεδομένων.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του EaseUS Data Recovery Wizard Free
είναι η δυνατότητα να δεις μια προεπισκόπηση των αρχείων που ανακτήθηκαν και να επιλέξεις μόνο αυτά που επιθυμείς για να επανέλθουν στον σκληρό δίσκο σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα για τη μεταφορά, ούτε να ξαναμπαίνεις στη διαδικασία διαγραφής των αρχείων που δεν χρειάζεσαι.

Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν εργαλείο EaseUS Data Recovery Wizard Free από εδώ
.


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.