Κερδίστε 7 ευρώ το μήνα + 40 Ευρώ Bonus εγκατάστασης

0

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μία συσκευή μέτρησης της ταχύτητας της σύνδεσης του σταθερού-Internet και να μειώσετε τον λογαριασμό σας κατά 7 ευρώ ανά μήνα. Ταυτόχρονα λαμβάνετε και bonus επιτυχημένης εγκατάστασης ποσού 40 ευρώ ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία εγγραφής.

Διαδικασία Εγγραφής

  1. Κάνετε Online Αίτηση με τα προσωπικά στοιχεία σας καθώς και το είδος της σύνδεσης σας (ταχύτητα/πάροχος)

2. Μετά από απάντηση της εταιρείας στο mail που έχετε δηλώσει στέλνετε :

α) Ένα αποδεικτικό που να φαίνεται η ταχύτητα της σύνδεσης σας (24 Mbps ή 50 Mbps), δηλαδή έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας-Internet ή screenshot από το application του λογαριασμού σας ή το αρχικό συμβόλαιο της σύνδεσης σας. Μπορείτε και οφείλετε να καλύψετε τα προσωπικά δεδομένα σας πχ ΑΦΜ, αριθμούς πληρωμής κτλ. Άλλωστε η εταιρεία ενδιαφέρεται να φαίνονται μόνο η ταχύτητα της σύνδεσης σας , το ονοματεπώνυμο σας καθώς και η διεύθυνση σας για την αποστολή της συσκευής.

Παράδειγμα Λογαριασμού

β) Ένα αποδεικτικό του μοντέλου Modem-Router που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεσης σας. Δηλαδή μία φωτογραφία του Modem-Router στην οποία να απεικονίζεται το μοντέλο και η εταιρεία. (Και σε αυτήν την περίπτωση καλύπτουμε/μαυρίζουμε τα υπόλοιπα στοιχεία πχ MAC Address, Password, username κτλ αρκεί μόνο το μοντέλο και η εταιρεία της συσκευής σας)

Παράδειγμα Modem-Router

3) Στην συνέχεια η εταιρεία θα διαλέξει με δικά της κριτήρια (ταχύτητα σύνδεσης, πάροχος, περιοχή) από αυτούς που πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις και θα τους αποστείλει χωρίς χρέωση τη συσκευή μέτρησης της ταχύτητας στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

Πληρωμές

Αφού ο χρήστης εγκαταστήσει την συσκευή θα λάβει τον επόμενο μήνα το ποσό των 40 ευρώ και για κάθε μήνα που θα παραμένει εγκατεστημένη η συσκευή θα λαμβάνει το ποσό των 7 ευρώ. Συνεπώς το συνολικό κέρδος κατά τον πρώτο χρόνο θα φτάσει τα 124 ευρώ. Η συσκευή πρέπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένη στο Modem-Router σας και το Modem-Router σας συνέχεια σε λειτουργία. Επιτρέπεται το ανώτερο 5 ημέρες το μήνα να είναι απενεργοποιημένο αλλά όχι περισσότερες. Οι πληρωμές γίνονται σε Paypal ή Payoneer λογαριασμό που θα δηλώσετε εσείς αφού σας σταλεί η συσκευή. Το project αυτό θα διαρκέσει τουλάχιστον 1 χρόνο (εκτός εάν θελήσετε να αποχωρήσετε οι ίδιοι).

Bonus 50 Ευρώ

Εκτός από την προσωπική σας εγγραφή μπορείτε να προτείνετε και εσείς κάποιον γνωστό σας ή φίλο σας ο οποίος θα επιθυμούσε να εγκαταστήσει την συσκευή μέτρησης της ταχύτητας και να λάβετε εσείς το bonus των 50 ευρώ. Για να θεωρείται επιτυχημένη μία εγγραφή θα πρέπει ο χρήστης να κρατήσει την συσκευή τουλάχιστον 2 μήνες οπότε οι πληρωμές των bonus σε αυτήν την περίπτωση θα γίνουν μετά το πρώτο δίμηνο.

Λίγα λόγια για την συσκευή

Η συσκευή αυτή σε καμία περίπτωση δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα σας ούτε υποκλέπτει τα στοιχεία σας. Το μόνο που κάνει είναι να μετράει την ταχύτητα της σύνδεσης σας ανα τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Δεν προκαλεί κάποια μείωση της ταχύτητας ούτε κάποια άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια. Σε περίπτωση που συμβεί κάποια δυσλειτουργία θα απευθυνθείτε στην εταιρεία και θα το επιλύσουν οι ίδιοι. Η συσκευή χρειάζεται μία ελεύθερη πρίζα και συνδέεται με Ethernet καλώδιο και WiFi στο Modem-Router σας. Καταναλώνει 4 Watt ανα ώρα.

Για την Εγγραφή σας αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για το Project μεταβείτε στην επόμενη σελίδα

ΕΓΓΡΑΦΗ

Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.