Η Qualcomm παρουσίασε το πρώτο 5G mmWave module για τα 5G smartphones του 2019!

0Ούτε μήνας δεν πέρασε από την κοινή ανακοίνωση των Qualcomm και Vivo για την κατασκευή κεραιών 5G mmWave για εμπορικές συσκευές και η πρώτη παρουσίασε σήμερα τα πρώτα modules που θα χρησιμοποιηθούν στα 5G smartphones της επόμενης χρονιάς!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη συγκεκριμένη τεχνολογία mmWaves για τα δίκτυα 5G είναι αυτό των παρεμβολών στο σήμα, καθώς επηρεάζεται πάρα πολύ εύκολα αρκεί μόνο να βρεθεί κάποιο εμπόδιο μεταξύ του πομπού και του δέκτη. Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι κατάφερε να βρει τη λύση για τα modules QTM052 mmWave και QPM56xx sub-6 GHZ RF που θα ενσωματωθούν στο Snapdragon X50 5G modem για τα smartphones της επόμενης γενιάς.

Όπως αναφέρει η Qualcomm, έχουν γίνει ήδη αποστολές των πρώτων 5G mmWave modules στους συνεργάτες τους (βλ. Sony, LG, Samsung, HTC, Vivo, Xiaomi κ.ά.) έτσι ώστε να δουλέψουν και αυτοί επάνω σε νέους σχεδιασμούς κεραιών για να μην επηρεάζεται το σήμα από τα χέρια του χρήστη. Σημειώνει, επίσης, ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 4 τέτοια modules σε ένα smartphone.

This slideshow requires JavaScript.

[via
]


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.