Καθημερινή ενημέρωση στο κινητό σου από το νέο App του News 24/7

0Το ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA, News 24/7, παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό μια σύγχρονη εφαρμογή, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες για ενημέρωση από το κινητό. Η νέα εφαρμογή του News 24/7 διατίθεται χωρίς χρέωση στο Google Play και το App store.


Έχοντας στην αρχική σελίδα την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και καθημερινές απόψεις από τους αρθρογράφους του News 24/7, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες, να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία γεγονότα για την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το lifestyle, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.

Με την υπηρεσία “Breaking News” οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση για όλες τις σημαντικές ειδήσεις, άμεσα τη στιγμή που συμβαίνουν. Κατεβάζοντας την εφαρμογή του News 24/7 στο κινητό, οι χρήστες έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Καθημερινά όλα τα Πρωτοσέλιδα εφημερίδων (πολιτικά και αθλητικά) σε υψηλή ανάλυση.
  • LIVE κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων, σε εύχρηστη μορφή μέσω της πλατφόρμας του News 24/7.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης όσων κειμένων επιθυμούν στη λίστα τους, προκειμένου να το διαβάσουν όποια στιγμή της ημέρας θέλουν μέσω της επιλογής “Saved articles”.
  • Εύκολη πλοήγηση με μετάβαση σε επόμενο/προηγούμενο άρθρο, μέσω της λειτουργίας “swipe”.
  • Δυνατότητα να ακούν όλη την ειδησεογραφία και τις καλύτερες μουσικές από το “Ραδιόφωνο 24/7” στους 88,6 μέσω του Radio Player, ενώ ταυτόχρονα μπορούν άμεσα να επικοινωνούν και με το στούντιο.
  • Δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειράς σ’ όλα τα κείμενα, για εύκολη ανάγνωση και πλήρης προσαρμογή στις ανάγκες.Κατέβασέ την ΔΩΡΕΑΝ για iPhone

Κατέβασέ την ΔΩΡΕΑΝ για Android


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.