Μεγάλος διαγωνισμός από το φωτογραφικό κατάστημα AlbaPv.gr με 3 δώρα Manfrotto αξίας €330!

0
Το Φωτογραφικό Κατάστημα AlbaPv.rg
διοργανώνει νέο Διαγωνισμό με 3 Δώρα Manfrotto αξίας 330 ευρώ! Για να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό ακολουθήστε τα βήματα εδώ
.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τα δώρα του Διαγωνισμού.

To σακίδιο πλάτης Pro Light RedBee-210 έχει πολλαπλές δυνατότητες επαγγελματικών απαιτήσεων και έχει σχεδιαστεί για εκείνους που αναζητούν μια τσάντα μεγάλης χωρητικότητας και μικρού βάρους, η οποία να χωρά δύο σώματα φωτογραφικής μηχανής και ένα φακό 400mm. Η νέα δυνατότητα πρόσβασης από την πίσω πλευρά επιτρέπει την τακτοποίηση του εξοπλισμού σας με τον πιο εργονομικό τρόπο χάρη στα εσωτερικά εύκαμπτα διαχωριστικά. Ένας ειδικός χώρος με δίχτυ και φερμουάρ κρατά τον εξοπλισμό σας χωριστά από τον φορητό υπολογιστή, την ταμπλέτα ή άλλη συσκευή απεικόνισης, καθώς υπάρχει η δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης και πρόσβασης στο πίσω τμήμα. Το σακίδιο RedBee-210 Backpack παρέχει πολλαπλές επιλογές πρόσβασης στο εσωτερικό της: η πλευρική πρόσβαση εξασφαλίζει γρήγορη αφαίρεση της μηχανής και η πρόσβαση από επάνω κάνει αυτή την τσάντα την ιδανική λύση για τους φωτογράφους που θέλει να είναι έτοιμοι να συλλάβουν στιγμιότυπα γρήγορα κι εύκολα. Το σακίδιο παρέχεται με εξωτερική υποδοχή για τρίποδο και με κάλυμμα για βροχή.


Το TwistGrip είναι ο κορυφαίος σφιγκτήρας γενικής χρήσης για smartphone από τη Manfrotto, ειδικά σχεδιασμένος για όλους τους χρήστες smartphone που τραβούν φωτογραφίες με smartphone και που θέλουν να αυξήσουν τις δυνατότητες της συσκευής τους. Ο σφιγκτήρας προσαρμόζει οποιοδήποτε smartphone σε κάθε είδους στήριγμα, λειτουργώντας ως η βάση για ένα ολοκληρωμένο, αρθρωτό φωτογραφικό σύστημα. Η βίδα σπειρώματος ¼” και το πέδιλο για σύνδεση φωτιστικού σώματος σάς δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το TwistGrip σε πολλαπλές διαφορετικές διαμορφώσεις και με διαφορετικά φωτογραφικά εξαρτήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντοτε τα καλύτερα αποτελέσματα στις λήψεις σας.

Το ανθεκτικό και ασφαλές σώμα από αλουμίνιο και η υψηλής ποιότητας κατασκευή του είναι πλήρως εξ’ ολοκλήρου Ιταλικής κατασκευής και διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας θα στηρίζεται με αξιοπιστία κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο: η περιστροφική κίνηση και ο μοχλός ασφάλισης κλειδώνουν το smartphone στη σωστή θέση, με λίγα και εύκολα βήματα.

Το Pixi είναι ιδανικό για τη λήψη βίντεο από δυσπρόσιτες γωνίες, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την κάμερά σας. Εάν του κλείσετε τα πόδια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια άνετη λαβή για να τραβήξετε υπέροχες λήψεις βίντεο που θα ξεχωρίζουν.

Ο νέος μηχανισμός κουμπιού σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε και να ασφαλίσετε την σφαιρική κεφαλή με μια γρήγορη, διαισθητική κίνηση. Με το πάτημα του κουμπιού απελευθερώνεται ο σφαιρικός σύνδεσμος, έτσι ώστε η κεφαλή να κινείται ελεύθερα. Όταν αφήσετε το κουμπί, η σφαίρα κλειδώνει αυτόματα στην επιλεγμένη θέση.

Το Pixi έχει μινιμαλιστική ιταλική σχεδίαση, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και υλικό Adapto για υψηλή ποιότητα και διαθέτει φινίρισμα που ενισχύει το κράτημα. Με αυτή τη σταθερή κατασκευή, παρέχει ασφαλή στήριξη σε κάθε περίπτωση, ενώ τα ελαστικά του πέλματα εξασφαλίζουν σταθερό και αντιολισθητικό πάτημα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Το Lumimuse 3 είναι το μικρότερο LED στη σειρά Lumimuse. Με τόσο μικρές διαστάσεις, το Lumimuse 3 είναι ιδανικό για να το έχετε σε μια μικρή τσάντα ή ακόμη και στην τσέπη σας, για να σας δώσει επιπλέον φως όταν το χρειάζεστε. Είναι ένα εξαιρετικό φωτιοστικό πολλαπλών χρήσεων, ιδιαίτερα χρήσιμο για βίντεο και ως συμπληρωματικός φωτισμός στη φωτογραφία. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-on USB παρέχουν εκπληκτική διάρκεια ζωής, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λήψη φωτογραφιών / βίντεο. Το Lumimuse 3 παρέχεται με ποδαράκι για hot shoe, το οποίο επίσης διαθέτει σπείρωμα ¼” για να μπορείτε να το προσαρμόσετε απευθείας σε τρίποδο ή σε άλλα εναλλακτικά στηρίγματα.


Το σακίδιο πλάτης NX είναι ένα άνετο φωτογραφικό σακίδιο που μπορεί επίσης να χρησιμεύσει και ως τσάντα καθημερινής χρήσης. Το αφαιρούμενο εσωτερικό διαμέρισμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του διαθέτει αφρώδη επένδυση και είναι εξοπλισμένο με το Manfrotto Protection System έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια μία μηχανή DSLR με προσαρμοσμένο φακό zoom, έναν δύο επιπλέον φακούς ή άλλα εξαρτήματα όπως φλας, φώτα LED κλπ. Το επάνω μέρος του σακιδίου προορίζεται για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Εάν ανοίξετε το φερμουάρ του εσωτερικού διαχωριστικού, τότε το σακίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Στο εσωτερικό του υπάρχει διαμέρισμα για φορητό υπολογιστή 15.6”, επίσης έχει πολλές τσέπες με φερμουάρ στις οποίες μπορείτε να οργανώσετε πολλά αντικείμενα όπως κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι, κλειδιά, στυλό κλπ. Υπάρχει ακόμη μια ειδική τσέπη σχεδιασμένη ειδικά για το μίνι τρίποδο Manfrotto PIXI, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το κρεμάσετε και εξωτερικά.

Για επιπρόσθετη άνεση, το πίσω μέρος του έχει αφρώδη επένδυση και τα λουριά του ώμου είναι ρυθμιζόμενου μήκους.

Το έξυπνα σχεδιασμένο μανίκι του σακιδίου σάς επιτρέπει να το μεταφέρετε μαζί με τις χειραποσκευές σας.


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.