Αντίγραφο ασφαλείας του Gmail σας

3

Πολλοί από εμάς έχουμε πολλά στοιχεία της προσωπικής μας και ηλεκτρονικής μας ζωής, περασμένα στο Gmail, με διάφορους τρόπους. Εμπιστευόμαστε την Google, ότι δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τα email μας και είμαστε σίγουροι ότι αυτά υπάρχουν σε διάφορα αντίγραφα στους servers της εταιρίας.

Για τους πιο δύσπιστους όμως, υπάρχει το Gmail Backup. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορούμε να πάρουμε ένα αντίγραφο όλων των email μας στον σκληρό μας δίσκο. Το αντίγραφο αυτό θα είναι σε μορφή EML, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να το ανοίξουν clients όπως ο Mozilla Thunderbird και το Microsoft Outlook.

Επιπλέον, μπορούν να αντιγραφούν τα labels, οι φάκελοι κ.λ.π.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει incremental backup, δηλαδή δεν χρειάζεται να παίρνουμε backup κάθε φορά όλα τα email μας, αλλά μόνο τα νέα.
Σε περίπτωση που κάτι κακό συμβεί, το Gmail Backup επιτρέπει την επαναφορά όλων των email μας στον online λογαριασμό μας!
gmail-backup
Instantfundas

Blog Widget by LinkWithin
Tags: , ,

3 σχόλια

 1. keysmith says:

  To οποίο μπορούσες και μεχρι τώρα α κάνεις με το outlook thunderbird κλτ. Καθώς το gmail παρέχει pop-mail δωρεάν. Η οποία μεθοδος επίσης ειναι incremental

 2. Art On Web says:

  Χρησιμοποιώ το Gmail 10 χρόνια τώρα.
  Αυτό δεν το ήξερα.
  Πολύ χρήσιμο.
  Το θέμα είναι άν (απίθανο βέβαια) πάθουν κάτι οι servers της google τι γίνεται;

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.