Η Huawei θέλει να ξεπεράσει την Apple στην αγορά των smartphones μέσα στα επόμενα 2 χρόνια

0Γίναμε μάρτυρες της “επίθεσης” και της μεγάλης φιλοδοξίας της Huawei στην παρουσίαση του Mate 9 στο Μόναχο, επομένως, δεν μας προκαλούν ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση οι δηλώσεις του CEO, Richard Yu, στο Reuters σχετικά με το μέλλον της εταιρείας στον τομέα των κατασκευαστών και όχι μόνο.

Ο κ. Yu σημείωσε ότι σκοπεύουν να ξεπεράσουν την Apple μέσα στα επόμενα 2 χρόνια πραγματοποιώντας ένα βήμα κάθε φορά και με δύναμη τις καινοτομίες τους. Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί σε όλες τις κατηγορίες, όπως τεχνητή νοημοσύνη, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα.

Η Huawei βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως πίσω από τις Samsung και Apple, με μερίδιο αγοράς 9.3% (33.6 εκατ. συσκευές) έναντι 20% (72.5 εκατ. συσκευές) και 12.5% (45.5 εκατ. συσκευές) αντίστοιχα για το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Είναι γεγονός ότι φέτος έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της, αφού αποσύρθηκε από την αγορά το Galaxy Note 7 και το iPhone 7 Plus κινείται σε πολύ μεγαλύτερη τιμή σε σύγκριση με το Mate 9.

[via
]


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.