Η Samsung εξαγόρασε τη Viv, τους δημιουργούς της ψηφιακής βοηθού Siri (Apple)! [Videos]

0Σειρά της Samsung να επενδύσει επάνω σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της Viv, μια εταιρεία την οποία ίδρυσαν τα μέλη που δημιούργησαν την ψηφιακή βοηθό Siri για λογαριασμό της Apple (oι Dag Kittlaus, Adam Cheyer και Chris Brigham αποχώρησαν από την Apple το 2012 και ίδρυσαν τη Viv).

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Viv έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να καταλαβαίνει και να απαντά σε πολύπλοκα και πολλαπλά ερωτήματα ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα να ρωτάς αν έβρεχε σε μια τοποθεσία πριν από μερικές ημέρες και να συνεχίζεις στην ίδια ερώτηση για τον καιρό που θα έχει μια άλλη τοποθεσία μετά από μερικές ημέρες.

Οι δημιουργοί αποφάσισαν να πουλήσουν την εταιρεία (η λειτουργία της θα παραμείνει αυτόνομη) στη Samsung επειδή η κορεάτικη εταιρεία έχει παρουσία στα πάντα (500 εκατ. αποστολές συσκευών ετησίως), με αποτέλεσμα να είναι τρομακτικές οι δυνατότητες εξέλιξης της τεχνολογίας τους.

Σε ό,τι αφορά τη Samsung, τα πράγματα είναι απλά: αποκτά ισχυρή παρουσία απέναντι στα Siri, Google Assistant και Amazon Alexa. Μένει να δούμε πως θα εκμεταλλευτεί – εφαρμόσει την τεχνολογίας της Viv στο μέλλον.

[via
]


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.