Η τεχνολογία φόρτισης DASH Charge του OnePlus 3 “πατάει” αυτήν του Samsung Galaxy S7 [Video]

0Πολύ πρόσφατα είχαμε δει ένα επίσημο video της Samsung Germany που αναδείκνυε το Galaxy S7 ως το κορυφαίο smartphone σε θέμα αυτονομίας και τώρα έχουμε μια απάντηση από την OnePlus, η οποία βλέπει τα πράγματα από τη δική της σκοπιά και καταπιάνεται με τις τεχνολογίες φόρτισης για να αποδείξει την ανωτερότητα του OnePlus 3.

Αρκετοί ίσως θυμάστε ότι η εταιρεία λάνσαρε την τεχνολογία DASH Charge μαζί με τον αντίστοιχο φορτιστή στην παρουσίαση του OnePlus 3, η οποία υπόσχεται γέμισμα της μπαταρίας στο 65% μέσα σε μόλις 30 λεπτά φόρτισης. Η απόδειξη έρχεται και στο συγκριτικό video που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Αμφότερα τα OnePlus 3 και Samsung Galaxy S7 διαθέτουν μπαταρίες 3000mAh. Στο video βλέπουμε ότι με κλειστές οθόνες στα 30 λεπτά φόρτισης έχουμε γέμισμα 64% και 50% αντίστοιχα, ενώ στη δοκιμή με ανοιχτές οθόνες το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό: 67% για το OnePlus 3 και μόλις 23% για το Galaxy S7. Παρατηρούμε, λοιπόν, αξιόλογες επιδόσεις για την τεχνολογία DASH Charge, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι λειτουργεί μόνο με το καλώδιο USB Type-C της OnePlus.

Σαν bonus προσθέσαμε και τη δοκιμαστική πτώση του OnePlus 3 από ύψος 250m, από την οποία τελικά επιβίωσε!


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.