Τα κινητά μας συντροφεύουν ακόμη και στο μπάνιο

0

Πώς περνά το χρόνο του το 10% των ανδρών

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πλέον τη ζωή του χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο να τον συντροφεύει… σε όλες τις εκφάνσεις της!


Ακόμη και… στην τουαλέτα!


Ο αριθμός των mobile gamers –όσων παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους τηλέφωνο- αυξάνεται ολοένα και πιο πολύ, με τους χρήστες να παρουσιάζουν μέχρι και συμπτώματα εθισμού.


Μάλιστα, όπως αναφέρει μια έρευνα που διεξήχθη στη Μ. Βρετανία, οι μισοί από αυτούς δεν αποχωρίζονται το αγαπημένο τους παιχνίδι ούτε όταν βρίσκονται στην τουαλέτα!


Περισσότεροι από τους μισούς άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχτηκαν ότι παίζουν κρυφά παιχνίδια στο κινητό τους τηλέφωνο για να περάσει «πιο ευχάριστα» η ώρα τους στο μπάνιο, με το ποσοστό αυτό στις γυναίκες να φτάνει περίπου στο 30%.


Μετά την τουαλέτα… σειρά έχει η κρεβατοκάμαρα, όπου το 58% των ανθρώπων ομολογεί ότι αντί να μετρά προβατάκια, προτιμά να περνά πίστες και να σπάει ρεκόρ.


Σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού τα πρωτεία κατέχουν οι γυναίκες, με πάνω από τα δύο τρίτα να δηλώνουν ότι παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους τηλέφωνο πριν σβήσουν τα φώτα. Το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες είναι 52%.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.