Στις αρχές Σεπτεμβρίου η πιθανή κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 4

0

Αναμένεται ως ένα από πιο εξελιγμένα και ποιοτικά κινητά της αγοράς

Το προσεχές φθινόπωρο αναμένεται η κυκλοφορία αρκετών νέων smartphone, με το Samsung Galaxy Note 4, πιθανότατα, να είναι το πρώτο που θα βγει στην αγορά.


Αρχικώς, πιστευόταν ότι το λανσάρισμά του θα γινόταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία στην αγορά να έρχεται αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα. Η εταιρεία, όμως, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να αλλάξει την εμπορική της πολιτική, έπειτα και από την αποτυχία του Samsung Galaxy S5 να ικανοποιήσει τις προσδοκίες.


Η κορεάτικη εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε τα κέρδη της για το προηγούμενο τετράμηνο, τα οποία, τελικώς, είναι πολύ χαμηλότερα όσων ανάμεναν οι αναλυτές. Η εταιρεία τοποθετεί αυτή την πτώση στα έσοδα στην άνοδο των κινέζικων κατασκευαστών, με τη Samsung να ποντάρει στο Galaxy Note 4 για την αλλαγή του κλίματος στο τετράμηνο που διανύουμε.


Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η μαζική παραγωγή του Samsung Galaxy Note 4 θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, με στόχο μια κυκλοφορία του κινητού στις αρχές Σεπτεμβρίου, που θα προλάβει και την αναμενόμενη ανακοίνωση και κυκλοφορία του iPhone 6, στα μέσα του ίδιου μήνα.


Παραδοσιακά, οι συσκευές Samsung Galaxy Note ανακοινώνονται στην IFA Expo στο Βερολίνο, που αυτή τη χρονιά θα διεξαχθεί από 5 έως 10 Σεπτεμβρίου. Οι προηγούμενες αναφορές τοποθετούσαν την ανακοίνωση του Galaxy Note 4 στις 3 Σεπτεμβρίου, με την έξοδο στην αγορά να γίνεται στις 25 του ίδιου μήνα.


Το Galaxy Note 4 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα και ανώτερης ποιότητας smartphone, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κοίλη ή εύκαμπτη οθόνη QHD με ανάλυση (1440×2560) με μνήμη 3GB RAM, 32GB εξωτερικής αποθήκευσης και κύρια κάμερα 12-megapixel ή 16-megapixel


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.