Οι αλλαγές που φέρνει η iOS 8 beta 4

0

Η αναβάθμιση έδινε διαθέσιμη για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές

Η πολυαναμενόμενη έκδοση του iOS 8 έφτασε λίγο πιο κοντά προς την τελική της μορφή, μιας και η Apple έκανε διαθέσιμη στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της την 4η beta.


H Apple δεν μας παρουσίασε κάποια δραματική αλλαγή, αλλά όπως και την προηγούμενη φορά έχουμε μια σειρά από μικρά, αλλά όχι αμελητέα tweaks τα οποία δίνουν άλλων αέρα στη συσκευή και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:


H Apple αφαίρεσε την εφαρμογή του Bug Reporter η οποία ήταν διαθέσιμη στις 3 προηγούμενες iOS 8 beta και την αντικατέστησε με την εφαρμογή Tips.


Η εν λόγω εφαρμογή σάς δίνει μικρούς οδηγούς (tutorials) για το πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια από το iOS 8 χαρακτηριστικά. Αυτή την στιγμή η εφαρμογή έχει μόνο 7 tips αλλά αναμένουμε να μεγαλώσουν σε αριθμό, καθώς θα πλησιάζουμε στην επίσημη διάθεση του iOS 8 στο κοινό.


Η iOS 8 beta 4 έχει πλέον ένα νέο μενού για display & brightness (οθόνη και φωτεινότητα) που πλέον συμπεριλαμβάνει ένα slider έτσι ώστε να αυξομειώνετε το μέγεθος του κειμένου καθώς και ένα toggle για να κάνετε τα γράμματα Bold ή μη. Σε κάθε τέτοια αλλαγή θα πρέπει να κάνετε restart τη συσκευή σας.


Πλέον όταν ένας χρήστης συντάσσει ένα μήνυμα με το talk-to-text στην εφαρμογή του Messages, η Siri κάνει ζωντανό dictation/ανάγνωση καθώς μιλάτε έτσι ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευκολία στη σωστή σύνταξη του μηνύματός σας.


Έφυγαν πλέον οι γραμμές του Control Center προς χάρη καλύτερων εικονιδίων με μια αίσθηση βάθους για να ξεχωρίζετε την περιοχή των κουμπιών.


Η iOS 8 beta 1 είχε προσθέσει ένα διακόπτη εναλλαγής στις επαφής σας -το λεγόμενο Contacts switcher- όταν είστε σε multitasking απεικόνιση έχοντας τις πρόσφατες επαφές σας στην κορυφή.


Πλέον μπορείτε να παραμετροποιήσετε μέσω toggle τόσο τα Phone Favorites (αγαπημένες επαφές) όσο και Recents (πρόσφατα).


Η Apple σάς δίνει την επιλογή για τα swipe gestures (χειρονομίες) που θα θέλετε για τα Mark as Read, Flag, Archive στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Το εικονίδιο Home Data δέχτηκε μια πολύ ωραία αναβάθμιση. Μπορείτε να δείτε το εικονίδιο στα Settings > Privacy > Home Data.


Νέες επιλογές προστέθηκαν στο ιστορικό των μηνυμάτων σας, δίνοντας την επιλογή να κρατήσετε ένα βίντεο για 2 λεπτά ή 1 χρόνο.


Τα animations για το multi-tasking έχουν γίνει ελαφρώς πιο αργά.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.