Τι μπορείτε να κάνετε με το νέο tablet της Samsung

0

Επτά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από το iPad

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά Android tablets, ωστόσο μόνο λίγα από αυτά μπορούν να συγκριθούν με το iPad, με το πρόσφατο Galaxy Tab S που κυκλοφόρησε από τη Samsung να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα.


Πέρα από τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του και την υπέροχη οθόνη του, το Tab S διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά, που επιτρέπουν στο χρήστη να… κάνει περισσότερα πράγματα, συγκριτικά με ένα iPad.


Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε με την ταμπλέτα Galaxy Tab S που δε μπορείτε να κάνετε με ένα iPad, σύμφωνα με σχετικό αφιέρωμα του Business Insider:Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα για να κάνετε πληρωμές ή να ενεργοποιήσετε εφαρμογές, με τη βοήθεια ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Samsung συνεργάζεται με την PayPal και οι χρήστες μπορούν να επιβεβαιώνουν αγορές με… τα δάχτυλά τους, αντί να πληκτρολογούν κωδικούς.


Χάρη στο λογισμικό που χρησιμοποιεί η Samsung, μπορείτε στην οθόνη, τη μία δίπλα στην άλλη.Μπορείτε να ελέγξετε το smartphone σας απ’ ευθείας από το Galaxy Tab S, με τη βοήθεια του και να μεταφέρετε αρχεία ή… να απαντήσετε σε κλήσεις από την ταμπλέτα.Η (χρώμα, ευκρίνεια, αντίθεση) προσαρμόζεται ανάλογα με τη χρήση που κάνετε στην ταμπλέτα.Μπορείτε να χειριστείτε αποθηκευμένα αρχεία στον υπολογιστή σας μέσα από την .Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το όταν η ταμπλέτα χρησιμοποιείται από κάποιον ανήλικο.Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταμπλέτα να , όταν τα μάτια σας δεν κοιτούν προς την οθόνη.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.