Το Instagram των τετράποδων φίλων μας

0

Μια εφαρμογή για να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες του κατοικίδιου σας

Ακόμη και τα πιο… φωτογενή σκυλιά, χρειάζονται λίγη βοήθεια για να βγουν την τέλεια φωτογραφία!


Μια ομάδα δημιουργών που αγαπά πολύ τα σκυλιά, έφτιαξε μια εφαρμογή, η οποία –όπως ισχυρίζονται- βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες των αγαπημένων σας τετράποδων φίλων!


Η εταιρεία Bark&Co, που εδρεύει στο Λονδίνο, δημιούργησε την εφαρμογή Barcam, η οποία τραβά την προσοχή του σκύλου και έτσι ο χρήστης μπορεί… να τραβήξει μια καλή φωτογραφία από το κατοικίδιό του.


Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ήχων, ποια είναι αυτή που προκαλεί το ενδιαφέρον του δικού τους σκυλιού (όπως νιαούρισμα γάτας, ήχος από κάποιο πλαστικό παιχνίδι, ή μια σακούλα με λιχουδιές κ.ά.) και στη συνέχεια να τραβήξουν μια αξέχαστη φωτογραφία!


Μόλις τραβήξουν τη φωτογραφία, μπορούν να περάσουν κείμενο ή διάφορα φίλτρα και stickers και να τη μοιραστούν με τους φίλους τους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook και Twitter).
Κι αν δε σας φτάνουν μόνο αυτά, η εφαρμογή BarkCam έχει το δικό της built-in social network, για να βλέπετε και τις φωτογραφίες που τραβούν άλλοι ιδιοκτήτες σκύλων!


Η εφαρμογή BarkCam είναι διαθέσιμη στο Apple App Store και από τον Αύγουστο θα διατίθεται και για συσκευές Android όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.