Φήμες για κάμερα 13 megapixel στο iPhone 6

0

Δημοσίευμα θέλει τη συσκευή να ενσωματώνει αισθητήρα της Sony

Σε μια περίοδο που οι φήμες για το iPhone 6 οργιάζουν, όλα μέχρι στιγμής έδειχναν πως η Apple δεν έχει σκοπό με τη νέα της ναυαρχίδα να μπει στον αγώνα των περισσότερων megapixel για την κάμερα της.


Η εταιρεία φέρεται εδώ και καιρό εξάλλου να δίνει περισσότερο βάρος σε hardware τεχνικές, αλλά και στο ίδιο το λογισμικό για να βελτιώσει τη λήψη των φωτογραφιών.


Και ενώ λοιπόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πιστεύανε πως η Apple μπορεί να παρουσιάσει το iPhone 6 ακόμη και με μια κάμερα στα 8 megapixels, μια νέα αναφορά έρχεται να το ανατρέψει αυτό μιας και υποστηρίζει πως η Apple θα ενσωματώσει έναν αισθητήρα της Sony στα 13 megapixel ακριβώς τον ίδιο που συναντάμε και στο Sony Xperia Z3.


Η είδηση αυτή έρχεται από το GforGames και αναφέρει πως ο αισθητήρας της Sony μπορεί να τραβήξει βίντεο στα 1080p με μια ανάλυση στα 3840×1080. Ως πηγή αναφέρεται άτομο με μεγάλη φερεγγυότητα σε ό,τι αφορά διαρροές από το στρατόπεδο της Sony.
Να τονίσουμε πως η Sony παρέχει αισθητήρες για την iSight κάμερα στην Αpple από το iPhone 4S και μετά. Για παράδειγμα το iPhone 4S και iPhone 5 έχουν τον Exmor IMX145 αισθητήρα, ενώ το iPhone 5S χρησιμοποιεί μια νεότερη έκδοση του Exmor.


Μπορεί λοιπόν η Apple να κάνει φέτος τη διαφορά και να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό με τα περισσότερα megapixel; Η απάντηση είναι πως «ίσως», αν και η εταιρεία έχει την συνήθεια να αναβαθμίζει την ανάλυση της κάμερας των iPhone στα S μοντέλα της.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.