Εκπτώσεις έως και 40% σε προϊόντα τεχνολογίας

0

Μοναδικές προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Εκπτώσεις έως και 40% σε smartphones, tablets, laptops, games, αξεσουάρ, ασύρματα, μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, smart TV και ΟΤΕ TV, αλλά και έως 24 άτοκες δόσεις ,προσφέρει στους καταναλωτές το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέχρι τις 31 Αυγούστου.
- Εκπτώσεις έως 30% σε επιλεγμένα smartphones και tablets. Επιπλέον, με κάθε tablet ASUS TRANSFORMER T100TA WiFi αξίας 329,90 ευρώ , οι καταναλωτές παίρνουν εντελώς δωρεάν το smartphone Nokia Lumia 630, αξίας 149,90 ευρώ για να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία Windows από όλες τους τις συσκευές.


- Δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100 ευρώ για τις αγορές τους παίρνουν οι καταναλωτές μαζί με κάθε αγορά επιλεγμένων Apple, Sony ή Nokia smartphone.


- Εντελώς δωρεάν ή φθηνότερα μπορούν οι καταναλωτές να αποκτήσουν επιλεγμένα smartphones και tablets με σύνδεση COSMOTE και μαζί να πάρουν δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100 ευρώ.


- Εκπτώσεις έως 26% σε επιλεγμένα laptops. Επίσης, με κάθε αγορά laptop, δώρο το πακέτο COSMOTE Internet on the Go με κάρτα Full Pack, για να σερφάρει κανείς στο internet, όπου και όποτε θέλει, χωρίς δεσμεύσεις, με το απίστευτα γρήγορο δίκτυο της COSMOTE.


- Προνομιακές είναι οι τιμές και στις smart TVs, ενώ έως 200 ευρώ φθηνότερα μπορεί κανείς να αποκτήσει τη Sony smart TV που επιθυμεί, μαζί με Sony smartphone ή tablet .


- Το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV, με πλούσιο περιεχόμενο για όλη η οικογένεια, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα και μαζί δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50 ευρώ . Αγοράζοντας συνδυαστικά smart TV μπορεί κανείς να κερδίσει ακόμα 60 ευρώ έκπτωση για την τηλεόραση.


- Για εκείνους που θέλουν τα καλύτερα αξεσουάρ της αγοράς, στο ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρουν μοναδικές θήκες για τablet από 9,90 ευρώ και ηχεία από 14,90 ευρώ, ενώ πολύ οικονομικά είναι και τα ασύρματα τηλέφωνα με έκπτωση έως 40%. Πολύ φθηνά και κορυφαίοι τίτλοι Games, όπως το Fifa 14 PS3 μόνο 34,90 ευρώ, το NBA 2K14 PS3 μόνο 29,90 ευρώ και το Call Of Duty Ghosts PS3 μόνο 29,90 ευρώ.


Ξεφυλλίστε ολόκληρο το φυλλάδιο με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ .newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.