Δέκα νέες εφαρμογές που θα συζητηθούν

0

Για να είστε πάντα «μέσα σε όλα»

Κάθε μήνα κυκλοφορούν χιλιάδες νέες εφαρμογές και φυσικά είναι δύσκολο να παρακολουθεί κανείς τα πάντα και να γνωρίζει τι καινούριο υπάρχει σε App Store και Google Play Store.


Δείτε παρακάτω συγκεντρωμένες τις δέκα καλύτερες εφαρμογές που ξεχώρισαν τον τελευταίο μήνα, όπως παρουσιάστηκαν σε ένα αφιέρωμα του Business Insider.


Από περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας και παιχνίδια μέχρι τον ανταγωνιστή του Snapchat και άλλα πολλά…

Το Broken Age είναι μια πολύ καλά σχεδιασμένη εφαρμογή παιχνιδιών περιπέτειας για iPad –σα να έχει ζωγραφιστεί στο χέρι! Διαθέτει ένα ορχηστρικό soundtrack και συνοδεύεται από τις φωνές των Elijah Wood, Jack Black και Jennifer Hale. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους δύο έφηβους ήρωες (Velle και Shay) και να τους ακολουθήσετε σε ένα φανταστικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας.


Πρόκειται για μια εφαρμογή που καλύπτει αθλητικά γεγονότα και διαθέτει πολύ καθαρό ντιζάιν. Στοχεύει να γίνει ο καλύτερος φίλος σας, σε ό,τι αφορά την κάλυψη και ανάλυση αθλητικών γεγονότων. Διατίθεται δωρεάν σε iOS συσκευές και περιέχει πάνω από 8 ώρες καθημερινής, ζωντανής κάλυψης, highlights σε real-time και πολλά βίντεο on-demand.
Το Grub είναι κάτι σαν τη σύγχρονη εκδοχή από το κλασικό «φιδάκι» που είχαν τα πρώτα κινητά που κυκλοφόρησαν. Διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS.


Το Slingshot είναι η τελευταία προσπάθεια του Facebook να ανταγωνιστεί το Snapchat. Διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS και Android και προκειμένου ο χρήστης να μπορέσει να δει μήνυμα βίντεο ή φωτογραφίας πρέπει πρώτα να απαντήσουν με ένα δικό τους μήνυμα. Ωστόσο, παρότι αυτό το send-one-to-see-one unlocking feature ενθαρρύνει μια πιο ισορροπημένη συνομιλία, την κάνει ταυτόχρονα και πιο αργή.

Η εφαρμογή Paperama είναι ένα puzzle game που βασίζεται στα ιαπωνικά origami. Διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS and Android και απευθύνεται σε όσους έχουν αρκετή επιμονή και υπομονή.

Η νέα εκδοχή του Facebook Messenger, που διατίθεται δωρεάν για συσκευές iOS και Android, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλήσεις στους Facebook φίλους τους από το iPad, εφόσον έχουν σύνδεση Wi-Fi.


Μπορείτε να πάρετε το ρόλο του Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America ή Wolverine σε μια LEGO περιπέτεια, που θα σας συναρπάσει.

Με καθαρό ντιζάιν και εστίαση στις επιμελημένες playlists, η εφαρμογή Amazon Music επιτρέπει στους Prime συνδρομητές να αποθηκεύουν κομμάτια offline και να ακούν άλλα on-demand. Θυμίζει Spotify, όμως έχει πολύ πιο μικρή «βιβλιοθήκη».


Η εφαρμογή Yo (δωρεάν σε iOS, Android και Windows Phone) σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας, τα οποία όμως αναγράφουν αποκλειστικά τη λέξη… «Yo»!


Με την εφαρμογή Watercolors (δωρεάν σε συσκευές iOS) οι χρήστες πρέπει να γεμίζουν τα κατάλληλα σχήματα μόνο με το σωστό χρώμα για να προχωρήσουν.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.