Φεύγετε για διακοπές και ανησυχείτε για το πότισμα του κήπου σας;

0

Πλήρης λύση για το αυτόματο πότισμα από την Kärcher

Αποτελεσματικό πότισμα, εξοικονόμηση νερού με το νέο πατενταρισμένο και προγραμματισμός ποτίσματος με τους ηλεκτρονικούς προγραμματιστές ποτίσματος .


Ποτίστε τον κήπο σας έξυπνα, αποδοτικά και ακριβώς όποτε πραγματικά το έχει ανάγκη. Είτε θέλετε να ποτίζετε τον κήπο σας περιοδικά, είτε συστηματικά σε μεγάλη διάρκεια χρόνου, το ευέλικτο, προσαρμόσιμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας Rain System θα εξασφαλίσει ότι ο κήπος σας λαμβάνει όσο νερό χρειάζεται χωρίς σπατάλες και χωρίς το φόβο της αφυδάτωσης των φυτών σας. Το Kärcher Rain System συνδυάζει τα οφέλη της στοχευμένης άρδευσης και του συμβατικού ποτίσματος ενώ με τον μεγάλο αριθμό ακροφυσίων που διαθέτει μπορείτε εύκολα να επαναπροσαρμόζετε ή να επεκτείνετε το σύστημα όποτε και ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε. Επιπλέον το λάστιχο είναι ασφαλές για οικιακή χρήση αφού δεν περιλαμβάνει βλαβερές ουσίες όπως φθαλικές ενώσεις. Το μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος κήπου και λειτουργεί τέλεια σε συνεργασία με τον προγραμματιστή SensoTimer για πότισμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κήπου σας.Οι ηλεκτρονικοί προγραμματιστές ποτίσματος ξεκινούν και σταματούν το πότισμα τελείως αυτόματα. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μόνο η αναγκαία ποσότητα νερού χρησιμοποιείται για το πότισμα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του SensoTimer είναι η λειτουργία αισθητήρων που μετρούν την υγρασία του εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι ποτίζει μόνο όταν είναι αναγκαίο άρα εξοικονομεί χρήματα και φροντίζει το περιβάλλον.


Το SensoTimer ST6 eco!ogic ποτίζει μετρώντας την υγρασία του εδάφους. Ο αισθητήρας, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μετράει τα επίπεδα υγρασίας του εδάφους και τα στέλνει κάθε 30 λεπτά ασύρματα στο SensoTimer.Το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας μπορεί να επιλεχθεί από 5 διαθέσιμα επίπεδα στο SensoTimer. Το πότισμα ξεκινά αυτόματα στην προκαθορισμένη ώρα αν τα επίπεδα υγρασίας του εδάφους έχουν πέσει κάτω από την προεπιλεγμένη τιμή.

  

 newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.