Αναμένεται σύντομα το iOS 7.1.2 με σειρά διορθώσεων

0

Νέα έκδοση διορθώνει το πρόβλημα με τα επισυναπτόμενα αρχεία του mail

Η Apple ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει το iOS 7.1.2 μέσα στις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με μια νέα αναφορά του MacRumors. Η Apple με αυτή την αναβάθμιση θέλει να διορθώσει μια σειρά προβλημάτων που έχουν να κάνουν ειδικά με το επονομαζόμενο «email attachment encryption bug» που έκανε την εμφάνιση του τον προηγούμενο μήνα. Επίσης η νέα αυτή έκδοση θα διορθώνει και την ευπάθεια που πρόσφατα ανακαλύφτηκε στην Lock Screen του iOS.


«Το MacRumors έχει μάθει πως όντως η Apple είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του iOS 7.1.2 και ήδη έχει ξεκινήσει να στέλνει την συγκεκριμένη έκδοση σε διάφορους παρόχους με build το 11D257. Σύμφωνα με τις πηγές μας το νέο αυτό build της εταιρείας διορθώνει το πρόβλημα με τα επισυναπτόμενα αρχεία του mail και την κρυπτογράφηση τους καθώς και ένα πρόβλημα κατά την λήψη τους. Επίσης υπάρχει και διόρθωση για την ευπάθεια της Lock Screen» αναφέρεται στο δημοσίευμα.


To site δεν αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας της iOS 7.1.2 αλλά η Apple έχει ζητήσει από τους παρόχους να υπογράψουν μια αναβάθμιση για την Παρασκευή 27 Ιουνίου κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον η αναβάθμιση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.