Η εικόνα όπως ποτέ πριν με το Samsung Galaxy Tab S

0

Παρουσιάστηκε επίσημα η νέα σειρά tablet της Samsung

Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το νέο tablet της εταιρείας διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία οθόνης Super AMOLED για ζωντανά χρώματα που πλαισιώνουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.


Σε μία εκδήλωση που κυριάρχησε το χρώμα, παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Galaxy Tab S από την ηθοποιό και παρουσιάστρια, Τζένη Θεωνά, και την Αλίκη Βούλγαρη, Tablets & Digital Imaging Marketing Manager της Samsung Electronics Hellas.


Το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet της εταιρείας, κυκλοφορεί σε 8,4” και 10,5”, στις 11 Ιουλίου στην ελληνική αγορά, ενώ το preview ξεκινάει σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 4 Ιουλίου. Η οθόνη του Τab S απεικονίζει πάνω από το 90% του χρωματικού εύρους Adobe RGB, για πιο εντυπωσιακά χρώματα από ποτέ. Καθώς η τεχνολογία Super AMOLED δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, το Galaxy Tab S καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τις LCD οθόνες. Με τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία και τη λειτουργία Ultra-Power Saving Mode, το multi-tasking Galaxy Tab S επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, χωρίς να τους απασχολεί η φόρτιση της συσκευής.Το Galaxy Tab S προσφέρει περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα η Samsung συνεργάζεται με την ODEON για την παροχή της υπηρεσίας PameOdeon δωρεάν. Με την αγορά του Galaxy Tab S 8,4” ο κάτοχος της συσκευής έχει στη διάθεσή του έως και 15 ταινίες και με την αγορά του Galaxy Tab S 10,5 έως 25 ταινίες. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το πρώτο Interactive περιοδικό Reload για πλήρη ενημέρωση γύρω από τα μουσικά δρώμενα, ενώ από Σεπτέμβριο φέρνει τις εγχώριες διαδραστικές εκδόσεις των περιοδικών Instyle και People στην οθόνη του Galaxy Tab S δωρεάν, κρατώντας μας πάντα ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της μόδας και της showbiz.newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.