Η Bungie βοήθησε την Sony στον σχεδιασμό του DualShock 4

0

Σκοπός να γίνει καλύτερο χειριστήριο για τα shooters

Μεγαλύτερη διάσταση, από αυτήν που γνωρίζαμε, έχει η σχέση της Sony με την Bungie. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Eric Osborne, head of community της Bungie, η στενή συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησαν όταν το studio θέλησε να αναπτύξει το πρώτο next-gen παιχνίδι του.


«Δεν ξέραμε ποια κατεύθυνση ακολουθούσε ο καθένας, αλλά έγινε ξεκάθαρο όταν μιλήσαμε με την Sony, πως το όραμά τους ταίριαζε με το δικό μας. Δουλέψαμε μαζί και σε βασικά θέματα της κονσόλας, π.χ. το χειριστήριο, ώστε να το κάνουμε καλύτερο για τα shooters, αλλά και στην βελτίωση των κοινωνικών πτυχών ενός παιχνιδιού».


Όπως φαίνεται λοιπόν, Bungie και Sony έχουν αναπτύξει δυνατούς δεσμούς εδώ και καιρό, στοιχείο εντυπωσιακό, αν σκεφτούμε πως το studio άνηκε στην Microsoft έως το 2007. Και σε μια είδηση της τελευταίας στιγμής, η οποία συνδέεται έως ένα βαθμό με τα προηγούμενα, το Amazon αναφέρει ότι το αποκλειστικό περιεχόμενο του Destiny σε PS3 και PS4, θα γίνει διαθέσιμο σε Xbox One και Xbox 360 το φθινόπωρο του 2015, δηλαδή περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του (θυμίζουμε, 9 Σεπτέμβρη).


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.