Το iWatch θα γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο

0

Θα έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters

To Reuters παρουσίασε μια νέα αναφορά σχετικά με το iWatch. Επικαλούμενο πηγές κοντά στην Apple, σημειώνει πως το επερχόμενο smartwatch της Apple θα ξεκινήσει τη μαζική του παραγωγή στα εργοστάσια της ταϊβανέζικης Quanta Computer Inc, για ένα λανσάρισμα κοντά στον Οκτώβριο.


Το ειδησεογραφικό πρακτορείο προσθέτει ακόμη πληροφορίες που έχουν ακουστεί ξανά, όπως η ύπαρξη μιας 2,5 ιντσών οθόνης και ασύρματης φόρτισης. Τέλος αναφέρεται και η ύπαρξη ενός αισθητήρα που θα μπορεί να μετράει τους παλμούς του χρήστη.


«Η Apple θα παρουσιάσει ένα smartwatch με μια οθόνη 2,5 ιντσών και ελαφρώς ορθογώνιο. Οι πηγές μας επίσης ανέφεραν πως η πρόσοψη του θα εξέχει λίγο από το υπόλοιπο σώμα, ενώ θα έχει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Η Apple αναμένεται να λανσάρει 50 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές μέσα στον πρώτο χρόνο αν και πρέπει να τονίσουμε πως αυτές είναι μόνο αρχικές εκτιμήσεις. Το smartwatch είναι ήδη σε διαδικασία εκτενών τεστ στην Quanta και θα μείνει εκεί μιας και στο συγκεκριμένο προμηθευτή θα γίνει το 70% της συναρμολόγησης του».


Αν και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά με σιγουριά, μιας και έχουμε πολλές φήμες σχετικά με το iWatch της Apple, το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple εργάζεται πάνω στο εν λόγω προϊόν και πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του τον Οκτώβριο.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.