Οι καλύτερες εφαρμογές για email

0

Πώς θα κάνετε τη διασυνδεδεμένη ζωή σας ακόμη ευκολότερη

Οι περισσότεροι στις μέρες μας περνούμε αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή στέλνοντας και λαμβάνοντας email.


Πολλοί έχουν αντικαταστήσει μάλιστα τον υπολογιστή με τις έξυπνες, φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets, έχοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή πρόσβαση στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Κι ας μην είναι το ίδιο βολικό όπως μέσα από τη μεγάλη οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή.


Αν ανήκετε κι εσείς σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να χρησιμοποιείτε το email σας μέσα από τη φορητή σας συσκευή, ίσως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσετε μερικές από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να κάνετε τη ζωή σας λίγο ευκολότερη.


Δείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές για email, όπως παρουσιάστηκαν από το mashable.com, κι επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα


Δωρεάν σε iOS και Android.

Gmail, iCloud.

Το Mailbox έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ιδέα του «inbox zero» -ότι δηλαδή κάθε καινούριο email θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μόλις λαμβάνεται. Η εφαρμογή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε κινήσεις των χεριών, προκειμένου η διαδικασία διαλογής (διαγραφή, αρχειοθέτηση ή αποθήκευση για αργότερα) να καταστεί πιο γρήγορη και πιο εύκολη.


Το auto-swipe, ένα καινούριο χαρακτηριστικό, απλοποιεί αυτή τη διαδικασία ακόμη περισσότερο, «μαθαίνοντας» μέσα από τις συνήθειές σας και προβλέποντας τι θα θέλατε να κάνετε με μεμονωμένα μηνύματα.


Δωρεάν σε iPhone.

Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, Gmail, iCloud, Outlook.com, Hotmail, MSN, Live.

Ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έχοντας ως στόχο την απλοποίηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει έμφαση στη γρήγορη αναζήτηση των πληροφοριών που θέλει κανείς, ενώ περιλαμβάνει και built-in ημερολόγιο, προκειμένου να μπορεί να προγραμματίζει κανείς το πρόγραμμα και τα ραντεβού του μέσω της εφαρμογής.

iCloud, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo, AOL, Outlook.com, POP, IMAP.

Η εφαρμογή της Apple για email είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες iOS. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να κάνει όλα τα βασικά: υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς, οργανώνει τα εισερχόμενα μηνύματα, είναι πολύ γρήγορη κ.ά.


Έναντι 0.99 δολαρίων σε iOS, Boxer Lite (δωρεάν)

Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, IMAP.

 
Η εφαρμογή Boxer συνδυάζει το inbox με κάθε άλλο λογαριασμό που διαθέτει ο χρήστης. Κανείς μπορεί να προσθέσει email σε μια «to-do» λίστα, να στείλει σημειώσεις στο cloud, να αποστείλει απαντήσεις-«κονσέρβα» και διάφορες άλλες δραστηριότητες με μερικές γρήγορες επιλογές. Διαθέτει ακόμη την επιλογή προαιρετικής προστασίας του κωδικού πρόσβασης για λόγους ασφαλείας.


Δωρεάν σε iOS.

AOL, Yahoo, Gmail and iCloud.

Με την εφαρμογή Hop τα emails μετατρέπονται σε «άμεσα μηνύματα» (instant messages). Αντί για τη μορφή ενός παραδοσιακού inbox, η εφαρμογή αυτή οργανώνει τα μηνύματα σε threads, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει όλο το ιστορικό συνομιλίας με τις επαφές του. Διαθέτει ακόμη χαρακτηριστικά όπως το real-time messaging, τα status indicators, φωνητική κλήση και βίντεο κλήση.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.