Φήμες για εξαγορά της Nuance από τη Samsung

0

Η Nuance Communications είναι η εταιρεία πίσω από την Siri της Apple

H Wall Street Journal αναφέρει σε άρθρο της πως η Nuance Communications είναι σε συνομιλίες με την Samsung σχετικά με μια συμφωνία εξαγοράς. Η αναφορά που είναι βασισμένη σε πηγές κοντά στις συνομιλίες αναφέρει πως το τοπίο παραμένει ακόμη θολό ως προς μια θετική ή αρνητική εξέλιξη.


Η Nuance προσφέρει υπηρεσίες και λογισμικό για αναγνώριση φωνής και εικόνας που κατά κύριο λόγο, ειδικά το πρώτο χρησιμοποιείται από την Apple για την ψηφιακή βοηθό της Siri. H τεχνολογία βρίσκεται και στις Samsung συσκευές ενώ η Nuance προσφέρει υπηρεσίες και στην γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων Daimler AG, στην Nintendo αλλά και στην Panasonic.


Παραμένει ακόμη άγνωστο πως θα επηρεαστεί η Siri αν η Samsung ολοκληρώσει με επιτυχία αυτή την εξαγορά. Με τον ανταγωνισμό που διακατέχει Apple και Samsung δεν θα μας φανεί περίεργο αν o Κορεατικός κολοσσός κάνει την τεχνολογία της Nuance αποκλειστικότητα στις συσκευές της. Αν αυτό πραγματοποιηθεί η Apple θα έχει έναν αρκετά σημαντικό πονοκέφαλο για την υποστήριξη της Siri αν και η Apple ήδη φαίνεται να κινείται σε εναλλακτικές λύσεις.


Ο Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος Carl Icahn είχε προσπαθήσει να βοηθήσει στον παρελθόν την Apple για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Nuance για μια μελλοντική εξαγορά αλλά παραμένει άγνωστο σε τι σημείο έφτασε η Apple και αν ακόμη ενδιαφέρετε για κάτι τέτοιο.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.