Δωρεάν δοκιμή δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την Wind

0

Νέο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της πριν το επιλέξουν, προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND.


Η υπεύθυνη προς τον καταναλωτή αυτή πρωτοβουλία της WIND μεταφέρεται στο νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας μέσα από μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία του δημοφιλούς ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, γνωστό σε όλους «Αγαπούλα», ο οποίος παρέα με τον Πίου «οργώνει» όλη την Ελλάδα και δοκιμάζει παίχτες για να βρει τους αυριανούς πρωταθλητές!


Η WIND, έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 400 εκ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής Σταθερής & Internet. Οι συνδρομητές WIND καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους, απολαμβάνοντας ποιότητα στις κλήσεις τους, υψηλές ταχύτητες στο mobile internet καθώς επίσης και απρόσκοπτη κάλυψη.newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.