Σκέψεις για εκατό δολάρια παραπάνω στο iPhone 5.5 ιντσών

0

Τι αναφέρουν οι αναλυτές για το νέο πολυαναμενόμενο smartphone της Apple

Σύμφωνα με την τελευταία φημολογία η Apple προσανατολίζεται στο να χρεώσει τους καταναλωτές με 100 δολάρια παραπάνω στην περίπτωση που επιθυμούν το επερχόμενο 5.5 ιντσών iPhone 6. Αυτό αναφέρει σήμερα στην έκθεση του ο αναλυτής Raymond James της Tavis McCourt.


Η έκθεση του αναλύτη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά μιας και το επιπλέον αυτό χρηματικό πόσο φαίνεται να είναι στα λογικά πλαίσια των καταναλωτών που δεν θα διστάσουν να το δώσουν προκειμένου να έχουν περισσότερες ίντσες στο iPhone τους.


«To ερωτηματολόγιο μας κατά τον μήνα Ιούνιο έδειξε πως πολλοί χρήστες iPhone είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 100 ευρώ ή ακόμη και παραπάνω προκειμένου να έχουν ένα smartphone με μεγαλύτερη οθόνη».


Επίσης τόνισε κάτι που ήδη το ξέραμε, δηλαδή πως οι περισσότερες ίντσες είναι εδώ και πολύ καιρό διακαής πόθος πολλών χρηστών iPhone που λογικά θα αναβαθμίσουν στα νέα μοντέλα της Apple χωρίς δεύτερη σκέψη.


Μια ακριβότερη κοστολόγηση λοιπόν ενός 5.5 ιντσών μοντέλου σύμφωνα πάντα με την έκθεση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει τους πιστούς της Apple.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.