Εκτεταμένες υπηρεσίες υποστήριξης τηλεοράσεων λόγω Μουντιάλ

0

Προσφέρονται από τη Samsung για το διάστημα από 12 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου

Η Samsung προσφέρει από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, εκτεταμένη υποστήριξη σε όλους τους κατόχους τηλεοράσεων Samsung, για να μην χάσουν στιγμή από το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς.


Για το διάστημα αυτό, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Samsung (τηλ. 801-11-726-7864 και από κινητό 210-6897691) θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00-21:00 και Κυριακή από τις 09:00-15:00, προσφέροντας άμεση απόκριση σε οποιαδήποτε θέμα προκύψει, ώστε να απολαύσετε ξένοιαστα τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.


Επιπλέον, για μοντέλα που υποστηρίζουν τη λειτουργία Απομακρυσμένης Υποστήριξης (μοντέλα Samsung Smart TV 2012 και μεταγενέστερα), θα παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης διάγνωσης και επίλυσης του προβλήματος, καθώς και αναβάθμισης λογισμικού. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, εκπρόσωπος της Samsung συνδέεται με την τηλεόραση μέσω ίντερνετ, για να ελέγξει και να επιλύσει, εφόσον είναι δυνατό, το πρόβλημά εντός 24 ωρών.


Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί μέσω της απομακρυσμένης υποστήριξης, ή εάν αυτή δεν υποστηρίζεται από το μοντέλο της τηλεόρασης, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Samsung θα επισκέπτεται το χώρο που βρίσκεται η συσκευή για άμεση τεχνική υποστήριξη.


Προϋπόθεση για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η τηλεόραση να είναι 40’ και άνω και να βρίσκεται εντός περιόδου εργοστασιακής εγγύησης. Περιοχές κάλυψης της υπηρεσίας είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.


Τέλος, ακόμα και αν η επισκευή της τηλεόρασης δεν ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν μοντέλο αντικατάστασης για το διάστημα που θα διαρκέσει η επισκευή της, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε στιγμή από τους αγώνες. Η υπηρεσία αυτή θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.