Δεν ανακοινώθηκαν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά των χαρτών της Apple

0

Παραμένει αμφίβολο το αν θα περιλαμβάνονται στο iOS 8

Όπως αναφέρει σήμερα το TechCrunch πολλά από τα χαρακτηριστικά που ήθελε να παρουσιάσει η Apple και να ενσωματώσει στην εφαρμογή των Χαρτών της στο iOS 8 δεν είδαν το φως της δημοσιότητας στο WWDC 2014 και παραμένει αμφίβολο για το πότε αυτά θα γίνουν διαθέσιμα.


Συγκεκριμένα διαβάζουμε: «Γιατί δεν εμφανίστηκαν νέα χαρακτηριστικά; Μια έγκυρη πηγή αναφέρει πως πολλοί προγραμματιστές έφυγαν από την Apple με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν βελτιώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην εφαρμογή των Χαρτών του iOS 8. Περισσότερο ήταν αποτυχία των project managers μιας και για ακόμη μια φορά ο προγραμματισμός για αυτή την εφαρμογή ήταν τελείως λάθος με προγραμματιστές να έρχονται και να φεύγουν κατά την διάρκεια που είχε οριστεί για την ολοκλήρωση των βελτιώσεων».


Είναι η αλήθεια πως όντως η ομάδα των Χαρτών της Apple έχασε σημαντικά άτομα το τελευταίο διάστημα. Πίσω τον Μάρτιο για άγνωστο λόγο αποχώρησε η Cathy Edwards, που ήταν υπεύθυνη για την ποιότητα των Χαρτών. Αν και δεν μάθαμε ποτέ τις πραγματικές αιτίες αποχώρησης της οι φήμες θέλανε να έχει έντονες διαφωνίες με τις υπόλοιπες ομάδες. Η Apple έχασε επίσης και τον Jared Waldman που ήταν Head of Geo στους Χάρτες.


Τώρα για το αν η Apple θα προλάβει να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στους Χάρτες της πριν την επίσημη διάθεση του iOS 8 στο κοινό κανένας δεν γνωρίζει.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.