Νέες φωτογραφίες της υποτιθέμενης πλάτης του iPhone 6

0

H ποιότητα του μετάλλου είναι υψηλών προδιαγραφών όπως μας έχει συνηθίσει η Apple

Ένα νέο σετ φωτογραφιών έκαναν την εμφάνιση τους δείχνοντας το σασί ενός υποτιθέμενου iPhone 6. Έχουμε δει και κατά το παρελθόν παρόμοια εξαρτήματα αλλά οι συγκεκριμένες είναι μακράν οι καλύτερες και αν επαληθευτούν δείχνουν αρκετά καλά πως θα μοιάζει η επερχόμενη συσκευή της Apple.


Σε σχέση με το σχεδιασμό το σασί εμφανίζεται να μοιάζει με ό,τι ακριβώς είχε διαρρεύσει τον Μάιο. Παρατηρήστε την θέση της κεραίας που σπάει προς τα κάτω καθώς και το κόψιμο για την iSight κάμερα, αλλά και το στρογγυλό φλας καθώς και το logo της Apple.


Οι εικόνες έρχονται από το Nowhereelse.fr, το οποίο τονίζει πως μάλλον αυτό το σασί είναι πραγματικό. Σημειώνει πάνω σε αυτό πως η ποιότητα του μετάλλου είναι υψηλών προδιαγραφών όπως μας έχει συνηθίσει η Apple.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το logo μιας και δείχνει πως η Apple ίσως για πρώτη φορά το φωτίσει ως δείγμα κάποιων ειδοποιήσεων αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο μιας και κάτι ανάλογο είχαμε δει και στα σασί του iPad και τελικά ο λόγος μιας τέτοιας εμφάνισης ήταν η γείωση της κεραίας και όχι κάποιο φωτεινή ένδειξη.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.