Η μεγαλύτερη ποικιλία σε 4G tablets

0

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τη μεγαλύτερη ποικιλία σε 4G tablets στην ελληνική αγορά διαθέτει το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, με συσκευές που ξεκινούν από 279,90 ευρώ.


Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν συνεχώς τη μεγάλη γκάμα των 4G tablets που διαθέτουν.


Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να δουν, να συγκρίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες πολλών διαφορετικών μοντέλων, αλλά και να τα δοκιμάσουν επιλέγοντας εκείνο που τους ταιριάζει καλύτερα.


Τα tablets είναι εξοπλισμένα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, με διαφορετικές διαστάσεις οθόνης και με τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα της αγοράς.


Επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο ίντερνετ απολαμβάνοντας τις απίστευτες ταχύτητες που του εξασφαλίζει το 4G δίκτυο της COSMOTE, να βλέπει HD videos χωρίς καμία διακοπή, να κατεβάσει και να ανεβάσει μεγάλα αρχεία χωρίς καθυστέρηση.


Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το 4G tablet της επιλογής του φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, συνδυάζοντάς το με τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το .


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.