Έλεγχος του υπολογιστή με ξεχωριστό στυλ

0

Νέα συλλογή με ποντίκια Logitech σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια

Η Logitech, η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στην αγορά ποντικιών υπολογιστών, παρουσίασε σήμερα την έκτη ετήσια συλλογή της Color Collection, με τρία από τα πιο δημοφιλή ποντίκια της να κυκλοφορούν σε νέα εντυπωσιακά σχέδια και μοντέρνα χρώματα. Έτσι η νέα λαμπερή και πολύχρωμη συλλογή βάζει… στο χέρι μας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από μοδάτα αξεσουάρ.


«Η νέα Logitech Color Collection σχεδιάστηκε ώστε να αντικατοπτρίζει την ελευθερία έκφρασης της ατομικότητάς μας στη σύγχρονη κοινωνία» σχολίασε η Charlotte Johs, global vice president ανάπτυξης προϊόντος για αξεσουάρ PC της Logitech.


«Τα χρώματα και τα μοτίβα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας αλλά και να αποδώσουν το προσωπικό μας στυλ. Τα τολμηρά σχέδια και τα έντονα χρώματα της συλλογής, επιτρέπουν στους χρήστες να δείξουν στον κόσμο πόσο μοναδικοί είναι».


Η καινούρια συλλογή Logitech Color Collection προσφέρει ποικιλία σχεδίων, από κλασικές διχρωμίες μέχρι εντυπωσιακά σχέδια, ενώ έχει εφαρμοστεί σε μερικά από τα πιο δημοφιλή ποντίκια της εταιρίας. Ανάμεσά τους είναι το Logitech Wireless M325, μια ιδανική μίξη άνεσης και ακρίβειας, σχεδιασμένο ειδικά για πλοήγηση υψηλής ακρίβειας στο διαδίκτυο.


Στη συλλογή βρίσκουμε ακόμη το συμπαγές Logitech Wireless M317 με την εξελιγμένη τεχνολογία οπτικής ανίχνευσης της Logitech, αλλά και το Logitech Mini M187, ένα ποντίκι τσέπης που μπορεί να μας ακολουθήσει παντού χάρη στο πολύ μικρό του μέγεθος.
Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τη νέα συλλογή Logitech Color Collection είναι 30,99 ευρώ για το ποντίκι Logitech Wireless M325, 25,99 ευρώ για το ποντίκι Logitech Wireless M317 και 20,99 ευρώ για το Logitech Mini M187. Όλα τα νέα σχέδια αναμένεται να είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site .

newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.