Ασύρματο ηχείο εγγυάται υψηλές αποδόσεις

0

To Logitech X300 Wireless έχει ιδιαίτερη απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει ως ηχείο κινητού

Ένα νέο φορητό στερεοφωνικό ηχείο, το Logitech X300 Wireless, παρουσίασε η Logitech, σχεδιασμένο ειδικά για υψηλές αποδόσεις και φορητότητα.


Φτιαγμένο ώστε να προσφέρει ποιοτικό ήχο σε ένα μεγάλο φάσμα συχνοτήτων, το φορητό στερεοφωνικό ηχείο Logitech X300 έχει ειδικά τοποθετημένα μεγάφωνα ώστε να αποδίδει μπάσα με ακριβή απόκριση και ιδιαίτερα αναλυτικά πρίμα και μεσαία.


Με το συγκεκριμένο ηχείο, μπορούμε να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική (ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό), από οποιαδήποτε συσκευή εφοδιασμένη με Bluetooth, με εμβέλεια έως και 10 μέτρα, απολαμβάνοντας την ελευθερία της ακρόασης οπουδήποτε.


«Το Logitech X300 Mobile συνδυάζει κίνηση και υψηλή απόδοση ήχου» εξήγησε ο Jeffery Cheung, product manager της Logitech για ασύρματα ηχεία. «Σχεδιάσαμε αυτό το στερεοφωνικό ηχείο με τα μεγάφωνα να έχουν κλίση προς τα πάνω και προς τα έξω, ώστε να αποδίδουν ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο ακουστικό φάσμα, που βοηθά να αναβαθμίσουμε την εμπειρία της φορητής ψυχαγωγίας».


Το ηχείο είναι ιδιαίτερα εύκολο στο χειρισμό και στη σύνδεση. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση και να χειριζόμαστε κλήσεις από το κινητό μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμη, με την ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, η διασκέδασή μας κρατά έως και 5 ώρες, ενώ η επαναφόρτιση είναι πανεύκολη με το καλώδιο τύπου micro-USB, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
Το φορητό στερεοφωνικό ηχείο Logitech X300 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και επιλεγμένες χώρες της Ασίας από τον Ιούνιο, ενώ από τον Αύγουστο θα διατίθεται και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.


Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι τα 69 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site ή το αντίστοιχο .


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.