Ανανεωμένα Android tablets από τη Dell

0

Καλύτερες οθόνες και νέα αξεσουάρ για τα Venue 8 και Venue 7

Η Dell έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ανανεωμένη σειρά των Android tablets της: Τα Venue 7 και Venue 8 μπαίνουν δυναμικά σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές της τεχνολογίας προσφέροντας καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.


Συγκεκριμένα, η οθόνη του Venue 8 απέκτησε ανάλυση 1920x1200p, ενώ η οθόνη του Venue 7 αναβαθμίστηκε στα 1280×800 pixels. Σύμφωνα με τη Dell εκτός από την ανάλυση, έχει βελτιωθεί σημαντικά και η γωνία θέασης των οθονών.


Και τα δύο tablets τρέχουν σε περιβάλλον Android 4.4 KitKat και διαθέτουν Intel Atom επεξεργαστές με το 8άρι μοντέλο να έχει γρηγορότερο chip. Αμφότερα προσφέρουν 16GB αποθηκευτικού χώρου, 1GB RAM και κύρια κάμερα στα 5 megapixels. Διαφορά υπάρχει στην μπροστινή κάμερα με το Venue 7 να έχει αισθητήρα στο 1MP και το Venue 8 στα 2MP.


Παράλληλα με τις ανανεωμένες ταμπλέτες της, η Dell ανακοίνωσε και μια σειρά από περιφερειακά για αυτές: Ένα στυλάτο Bluetooth ηχείο, ένα Bluetooth πληκτρολόγιο και μια ενδιαφέρουσα ασύρματη θήκη φόρτισης για το Venue 8.


Το πιθανότερο είναι ότι τόσο το Venue 7 όσο και το Venue 8 θα έρθουν στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά στις ΗΠΑ (όπου κυκλοφορούν από σήμερα) κοστίζουν 160 δολάρια (Venue 7 Wi-Fi only) και 200 δολάρια (Venue 8 Wi-Fi only). Στην αγορά θα βγουν και LTE μοντέλα.
Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.