Βίντεο παρουσιάζει ένα iPhone 6 στο Moscone Center

0

Έντονη φημολογία γύρω από τις αποκαλύψεις της Apple στο WWDC 2014

Η Apple σήμερα ανοίγει τις πύλες της του ετήσιου World Wide Developers Conference. Ο συνεδριακός χώρος του Moscone Center έχει ήδη στολιστεί εξωτερικά αλλά και εσωτερικά με αναρτήσεις διαφόρων banners τόσο για το iOS 8 όσο και για το OS X 10.10.


Ένα βίντεο όμως σήμερα κάνει το γύρω του διαδικτύου προκαλώντας έκπληξη μιας και δείχνει στιγμιαία την παρουσίαση ενός iPhone 6 στην κεντρική σκηνή του keynote χώρου. Όπως καταλαβαίνετε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το πόσο αυτό το βίντεο είναι αυθεντικό η απλά μια καλοστημένη φάρσα και ψεύτικη διαρροή.
Το Nowhereelse.fr που αναδημοσιεύει σήμερα το βίντεο δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Συμφωνεί πως σε αυτά τα 10 δευτερόλεπτα έχουμε φωτογραφίες από μια iPhone συσκευή η οποία δεν μοιάζει να είναι ούτε το iPhone 5 ούτε το iPhone 5S μοιάζει και έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό αλλά και στρογγυλεμένες άκρες. Στοιχεία που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα για το iPhone 6.
Όλες οι διαρροές μέχρι σήμερα βέβαια ανέφεραν πως η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6 κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο στο WWDC14 ήταν μηδαμινή.


Να τονίσουμε βέβαια πως η Apple έχει παρουσιάσει κατά το παρελθόν iPhone συσκευές σε WWDC της όπως τα iPhone 3GS και iPhone 4.


Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως με τα σημερινά δεδομένα, αν δούμε ένα iPhone 6 τότε θα μιλάμε για μια έκπληξη μεγατόνων από την Apple που τα τελευταία χρόνια έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσίασης των συσκευών της.
newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.