Χρήσιμα και διασκεδαστικά, διαδικτυακά εργαλεία

0

Μετατρέψτε τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή σε παιχνίδι

Περνάτε πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή μέσα στην ημέρα;


Αν θέλετε να κάνετε τις ώρες σας να περνούν κάπως πιο ευχάριστα, αλλά και να μάθετε μερικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε πιο γρήγορα ή… απλά να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, δείτε παρακάτω μια λίστα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα buzzfeed.com:

ανοίγει αυτόματα το Tab που κλείσατε τελευταίο. Στους υπολογιστές Mac η αντίστοιχη εντολή είναι Cmnd + Shift + T. Λειτουργεί σε Chrome και Firefox.


για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. (Λειτουργεί στον Chrome).για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Λειτουργεί σε Chrome και Firefox.


για να εισάγετε την προέκτασησε οποιαδήποτε λέξη γράφετε στη μπάρα url (Αν αντί για Ctrl πατήσετε Shift+ Enter προστίθεται η προέκταση «.net», ενώ με το Shift/ctrl η προέκταση «.org». Λειτουργεί σε Chrome, Firefox και Opera.


για να ανοίξει σε καινούριο tab. Οι χρήστες Mac κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Command.


Εισάγετε αυτό: data:text/html,%20Notepad στη μπάρα url.Σε αυτήν την περίπτωση αντιγράφετε αυτό: data:text/html;charset=utf-8,%20 στη μπάρα url.Το ινκόγκνιτο browsing δεν εμφανίζεται στο ιστορικό σας. Οι χρήστες Mac πατήστε «Command + Shift + N». Στον Firefox λειτουργεί πατώντας «Ctrl/Command + Shift + P».Πηγαίνετε στα settings του Facebook ( facebook.com/settings), κάντε κλικ στο «video» στην αριστερή μπάρα εργαλείων και επιλέξτε «Off».Πληκτρολογήστε «google in 1998» στη μηχανή αναζήτησης για να δείτε την αρχική homepage της εταιρείας.Γράψτε στη μηχανή αναζήτησης της Google την εντολή «do a barrel roll». Αφού το κάνετε αυτό δοκιμάστε και τις εξής εντολές: «tilt», «recursion», και «anagram». Λειτουργούν σε Chrome και Firefox.


Κάντε αναζήτηση, πληκτρολογώντας «Atari Breakout» και… αρχίστε το παιχνίδι. Λειτουργεί σε όλους τους browsers.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.