Το iPad χρησιμοποιείται σε ορχήστρες και συγγραφή

0

Η Apple εστιάζει στην εφαρμογή «The Orchestra»

H Apple έκανε διαθέσιμες 2 νέες εκδοχές της «Your Verse» καμπάνιας της. Η πρώτη παρουσιάζει πως ο συνθέτης και δημιουργός Esa-Pekka Salonen χρησιμοποιεί το iPad τόσο στην δημιουργία όσο και στην ενορχήστρωση της μουσικής του.


Για να ανοίξει την πόρτα της κλασικής μουσικής σε νέες γενιές ακροατών o Salonen μαζί με την ομάδα του δημιούργησαν την «The Orchestra» εφαρμογή για το iPad. Η εφαρμογή έχοντας ως βάση την δύναμη του iPad Air προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική διαδραστική εικόνα για τα διάφορα στοιχεία μιας ορχήστρας.


Ο συνθέτης δηλώνει ενθουσιασμένος τόσο από την ίδια την εφαρμογή όσο και το iPad Air που το θεωρεί ως βασικό στοιχείο αυτής της νέας πνοής του κλασικού σε νέα ακροατήρια που θέλει ο ίδιος να δώσει.


Η δεύτερη ιστορία μας έρχεται από την συγγραφέα που ταξιδεύει πολύ συχνά την Cherie King. Η King, που έχει προβλήματα στην ακοή της χρησιμοποιεί το iPad Air ως βασικό εργαλείο για την πλοήγηση της στις διάφορες χώρες που επισκέπτεται.


Η King παρά την αναπηρία της έχει ταξιδέψει μέχρι σήμερα σε 31 χώρες σε 5 ηπείρους. Το γεγονός πως μπορεί μόνο να διαβάζει τα χείλη για να καταλαβαίνει κάτι σημαίνει πως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις της.


Χαρακτηριστικά αναφέρει πως πολλές φορές είχε χάσει την πτήση της γιατί δεν είχε καταλάβει ότι είχε γίνει η αντίστοιχη ανακοίνωση στο αεροδρόμιο. Στο iPad και πλέον στο iPad Air βρήκε ένα μοναδικό σύντροφο καθοδήγησης για την πολύ δραστήρια καθημερινότητα της μέσα από μια σειρά εφαρμογών.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.