Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πότισμα των φυτών σας

0

Η Kärcher παρουσιάζει μία πλήρη λύση για το αυτόματο πότισμα

Αποτελεσματικό πότισμα, εξοικονόμηση νερού με το νέο πατενταρισμένο Kärcher Rain System.


Ποτίστε τον κήπο σας έξυπνα, αποδοτικά και ακριβώς όποτε πραγματικά το έχει ανάγκη. Είτε θέλετε να ποτίζετε τον κήπο σας περιοδικά, είτε συστηματικά σε μεγάλη διάρκεια χρόνου, το ευέλικτο, προσαρμόσιμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας θα εξασφαλίσει ότι ο κήπος σας λαμβάνει όσο νερό χρειάζεται χωρίς σπατάλες και χωρίς το φόβο της αφυδάτωσης των φυτών σας.


Το συνδυάζει τα οφέλη της στοχευμένης άρδευσης και του συμβατικού ποτίσματος ενώ με τον μεγάλο αριθμό ακροφυσίων που διαθέτει μπορείτε εύκολα να επαναπροσαρμόζετε ή να επεκτείνετε το σύστημα όποτε και ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε. Επιπλέον το λάστιχο είναι ασφαλές για οικιακή χρήση αφού δεν περιλαμβάνει βλαβερές ουσίες όπως φθαλικές ενώσεις.


Το μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος κήπου και λειτουργεί τέλεια σε συνεργασία με τον προγραμματιστή SensoTimer για πότισμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κήπου σας.


Τέλος, η στοχευμένη του εφαρμογή εξοικονομεί πολύτιμο νερο και χρήματα.

Οι ηλεκτρονικοί προγραμματιστές ποτίσματος ξεκινούν και σταματούν το πότισμα τελείως αυτόματα. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι μόνο η αναγκαία ποσότητα νερού χρησιμοποιείται για το πότισμα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του SensoTimer είναι η λειτουργία αισθητήρων που μετρούν την υγρασία του εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι ποτίζει μόνο όταν είναι αναγκαίο άρα εξοικονομεί χρήματα και φροντίζει το περιβάλλον.
Το ποτίζει μετρώντας την υγρασία του εδάφους. Ο αισθητήρας, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μετράει τα επίπεδα υγρασίας του εδάφους και τα στέλνει κάθε 30 λεπτά ασύρματα στο SensoTimer. Το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας μπορεί να επιλεγχθεί από 5 διαθέσιμα επίπεδα στο SensoTimer. Το πότισμα ξεκινά αυτόματα στην προκαθορισμένη ώρα αν τα επίπεδα υγρασίας του εδάφους έχουν πέσει κάτω από την προεπιλεγμένη τιμή. Ο προγραμματισμός είναι ιδιαίτερα εύκολος χάρη στην αφαιρούμενη οθόνη και τα 5 κουμπιά λειτουργίας ενώ μέχρι και δύο προκαθορισμένες ώρες ποτίσματος μπορούν να ρυθμιστούν για κάθε ημέρα και ο μέγιστος χρόνος ποτίσματος είναι 90 λεπτά. Xρησιμοποιώντας τη λειτουργία το πότισμα μπορεί να αναβληθεί από 1 μέχρι και 7 ημέρες αλλά το χειροκίνητο πότισμα είναι δυνατό οποιαδήποτε στιγμή. Το ενσωματωμένο έξυπνο κουμπί για την διακοπή του ποτίσματος, αναβάλει το πότισμα για τις επόμενες 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το νερό χρησιμοποιείται μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.
  

 newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.