Το νέο άλμπουμ του Michael Jackson μαζί με το Sony Xperia Z2

0

Προσφορά από το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νέο 4G Smartphone Sony Xperia Z2 και να κατεβάσουν αποκλειστικά και δωρεάν το νέο άλμπουμ του Michael Jackson, Xscape, με 8 ακυκλοφόρητα τραγούδια και μαζί 1 ακόμη που δε θα βρουν πουθενά αλλού, δίνει στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η προσφορά ισχύει από την 13η Μαΐου μέχρι την 30η Ιουνίου 2014 και το άλμπουμ θα πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2014.Η Sony Mobile γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του βασιλιά της ποπ από την Epic Records, και προσφέρει, αποκλειστικά στους επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ που θα αποκτήσουν το Xperia™ Z2, τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν το νέο άλμπουμ και να το ακούσουν σε συνθήκες στούντιο ηχογράφησης, σε μια νέα ξεχωριστή ακουστική εμπειρία.


Tο Xperia™ Z2 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5,2’’, δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές λήψεις με τη βιντεοκάμερα 4Κ, ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα των 20,7ΜP προσφέρει εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια. Με το Xperia™ Z2 μπορεί κανείς να ακούσει τη μουσική του ακόμη και σε περιβάλλον με θόρυβο, χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, το Xperia™ Z2 αποτελεί το ιδανικό Smartphone για όσους επιζητούν ασφάλεια, τεχνολογική αρτιότητα και design.


Το Sony Xperia Z2 διατίθεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Νο 1 προορισμό για Smartphones, στην τιμή των 749,90 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.