Επιταχύνεται η παραγωγή του iPhone 6

0

Η Apple στέλνει ζαφείρι στην Κίνα

H Αpple είχε ανακοινώσει πέρυσι πως θα άνοιγε ένα νέο εργοστάσιο επεξεργασίας ζαφειριού στη Mesa της Arizona σε συνεργασία με την GT Advanced Technologies.


Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί το εν λόγω εργοστάσιο για να δημιουργήσει τις νέες επιφάνειες από ζαφείρι του iPhone 6.


Το εργοστάσιο έχει μπει πλέον κανονικά σε λειτουργία. Μια νέα αναφορά θέλει την GT να έχει στείλει τον προηγούμενο μήνα στην Κίνα ζαφείρι από το εργοστάσιο αυτό.


Το γεγονός αυτό έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η παραγωγή του iPhone 6 επιταχύνεται.


Αν αναρωτιέστε γιατί η Apple επενδύει στο ζαφείρι, ας σημειωθεί πως το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και πολύ δύσκολα μπορεί να γρατσουνιστεί με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός υποψήφιος για mobile συσκευές.


Κανείς ειλικρινά δεν γνωρίζει τι παρασκευάζει η Apple με την GT στο εργοστάσιο της Αριζόνα αλλά όλα συνηγορούν πως πρόκειται για iPhone οθόνες.


Πριν μερικές εβδομάδες μάλιστα το Reuters ανέφερε πως οι προμηθευτές της Apple θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή του 4,7 ιντσών iPhone 6 στις 6 Μαΐου ενώ το μοντέλο των 5,5 ιντσών θα ξεκινήσουμε μερικούς μήνες μετά λόγω προβλημάτων στην παραγωγή του που είχαν να κάνουν με το πάχος της μπαταρίας του.
Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.