Η Samsung «πλημμυρίζει» την αγορά με Galaxy S5

0

Θα διαθέσει 35 εκατομμύρια συσκευές έως τον Ιούνιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Korea Times, η Samsung σχεδιάζει να ρίξει στην παγκόσμια αγορά 35 εκ. Galaxy S5 έως τα τέλη του Ιουνίου.


Το τεράστιο αυτό νούμερο συσκευών και η αισιοδοξία της Samsung οφείλεται στις πολύ ενθαρρυντικές πωλήσεις του S5 κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της κυκλοφορίας του.


Εάν επαληθευθεί η πρόβλεψη των Korean Times, η Samsung αναμένεται να εισπράξει μόνο από το S5 περίπου 12 δισ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο.


Φυσικά, το γεγονός ότι θα διατεθούν στο λιανεμπόριο 35 εκ. συσκευές δεν σημαίνει ότι θα πουληθούν όλες. Για παράδειγμα, η Samsung διέθεσε στην αγορά 63 εκατομμύρια Galaxy S4 και από αυτά πουλήθηκαν τα 40 εκ.


Ταυτόχρονα με την «πλημμύρα» από Galaxy S5, η κορεατική εταιρεία σκοπεύει μέχρι τον Ιούνιο να λανσάρει και ένα smartphone χωρίς Android λειτουργικό.


Συγκεκριμένα, το πολυσυζητημένο «high-end» τηλέφωνο με Tizen OS, δηλαδή το λειτουργικό που αναπτύσσει η ίδια η Samsung και το συναντάμε ήδη στα smartwatches Galaxy Gear 2 και Galaxy Gear 2 Neo, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι σε επιλεγμένες «αναπτυσσόμενες» αγορές του κόσμου.
Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.