Οι καταναλωτές επιλέγουν το γρηγορότερο και καλύτερο δίκτυο

0

Πρώτη η COSMOTE σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA

Οι υψηλές ταχύτητες στο internet είναι βασικό ζητούμενο για την επικοινωνία μας, καθώς τα smartphones και τα tablets παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.


Η COSMOTE έρχεται, για μία ακόμη φορά, να αποδείξει πως συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στην τεχνολογική της υπεροχή και την ανάπτυξη του δικτύου της, και βάσει καταγεγραμμένων εμπειριών των χρηστών, παρέχει το γρηγορότερο και καλύτερο δίκτυο. Τα σημαντικά σημεία που φέρνουν το δίκτυο της COSMOTE στην 1η θέση, είναι:Το πιο γρήγορο δίκτυο για mobile internet στην Ελλάδα, και 27% ταχύτερο από τον δεύτερο πάροχο, διαθέτει η COSMOTE σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.


Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, και αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες.


Το Speedtest της OOKLA είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο μέτρησης της ταχύτητας του mobile Internet σε διεθνές επίπεδο, σημειώνοντας περισσότερα από 5 εκατ. test την ημέρα, σε 2.500 servers παγκοσμίως.Η πληθυσμιακή κάλυψη 2G και 3G της COSMOTE ξεπερνάει το 99,8% και 98% πανελλαδικά αντίστοιχα, ενώ η κάλυψη 4G της COSMOTE αγγίζει το 60% όταν κανένας άλλος πάροχος κινητής δεν έχει ανακοινώσει πληθυσμιακή κάλυψη 4G.Η COSMOTE «έχει την καλύτερη ποιότητα σήματος (π.χ. δεν κάνει διακοπές/βγάζεις κλήσεις αμέσως)», σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε σε πελάτες όλων των εταιρειών, που φέρνει το δίκτυο της COSMOTE κατά 28% καλύτερο σε ποιότητα σήματος από αυτό του 2ου παρόχου.


Με βάση την αξιόπιστη Πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών, από την ανεξάρτητη εταιρία TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πάνω από 15.000 χρήστες την περίοδο Νοέμβριος 2013-Ιανουάριος 2014 σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, με τυχαία δειγματοληψία μέχρι και επίπεδο δήμου στις μεγάλες αστικές πόλεις, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 15-65 ετών.Στην Ελλάδα, μόνο η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της, και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, τη μοναδική εμπειρία των υπηρεσιών φωνής υψηλής ευκρίνειας (High Definition Voice – HD Voice). Οι συνδρομητές της COSMOTE απολαμβάνουν αποκλειστικά κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα.


H COSMOTE έχει επενδύσει σχεδόν 1 δισ. ευρώ τα τελευταία 5 χρόνια σε δίκτυο και υποδομές, πάνω από 30% περισσότερο από το δεύτερο πάροχο. Πρόκειται για επενδύσεις που αποτελούν μέρος των επενδύσεων που ο Όμιλος ΟΤΕ πραγματοποιεί στη χώρα και που τα τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 2 δισ. Ευρώ, ξεπερνώντας το 60% του συνόλου των επενδύσεων που γίνονται στις τηλεπικοινωνίες, ενώ προγραμματίζονται άλλα επιπλέον 1,2 δισ. τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.