Αυτό είναι το smartphone της Amazon και λέγεται ότι διαθέτει 6 κάμερες για 3D εμπειρία (Photos)

0Η ιστοσελίδα BGR επανέρχεται με τις πρώτες φωτογραφίες και νέες πληροφορίες για το περιβόητο smartphone της Amazon, για το οποίο έχουμε ακούσει ουκ ολίγα τα τελευταία 2 χρόνια.

Καταρχήν, για ακόμα μία φορά αναφέρονται ως τεχνικά χαρακτηριστικά οθόνη 4.7” HD, quad-core επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13MP, αλλά τονίζεται ότι τη διαφορά θα κάνει το software και το module της εμπρόσθιας κάμερας.

Το εμπρόσθιο camera module θα περιλαμβάνει 4 αισθητήρες για την καταγραφή της θέσης του προσώπου, έτσι ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η εικόνα στην οθόνη και ο χρήστης να βλέπει σε 3D χωρίς να απαιτούνται ειδικά γυαλιά ή συγκεκριμένη γωνία θέασης.

Η Amazon θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν τη 3D εμπειρία τόσο για την απεικόνιση διάφορων εφαρμογών (π.χ. χάρτες), όσο και για την παρουσίαση προϊόντων από το κατάστημα της, ενώ θα παροτρύνει τους third-party developers να φτιάξουν εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται τις 5-6 κάμερες της συσκευής.

Από παλαιότερη αναφορά, υπάρχει η φήμη ότι το Amazon smartphone θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για την ώρα.

[via
]


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.