Κίνδυνος υπερθέρμανσης της μπαταρίας στα Sony Vaio Fit 11A

0

Η εταιρεία καλεί τους κατόχους να σταματήσουν «αμέσως» τη χρήση τους

Να σταματήσουν «αμέσως» τη χρήση των νέων μοντέλων φορητών υπολογιστών Vaio Fit 11A, κάλεσε τους κατόχους τους, η ιαπωνική Sony Corp, εξαιτίας του κινδύνου υπερθέρμανσης της μπαταρίας.


Η εταιρεία όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι έχει αποστείλει 25.905 Vaio Fit 11A σε 52 χώρες από την κυκλοφορία τους τον Φεβρουάριο. Τρεις υπολογιστές έχουν μέχρι σήμερα αναφλεγεί εξαιτίας της υπερθέρμανσης της μπαταρίας τους, η οποία έχει κατασκευαστεί από την Panasonic Corp.


«Ζητούμε από τους χρήστες να σβήσουν αμέσως τους υπολογιστές τους, να αποσυνδέσουν το καλώδιο από τον υπολογιστή και από την πρίζα και να σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.


Η Sony εξετάζει τις διαδικασίες ελέγχου και επισκευής που θα προσφερθούν δωρεάν στους κατόχους και νέες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών δεκαπέντε ημερών.


Οι υπολογιστές Vaio Fit 11A είναι ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή που ονομάζεται «multi-flip» και έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε τάμπλετ.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.