Το πρώτο Instagram από το Διάστημα είναι γεγονός!

0

Η κοινωνική δικτύωση εκτοξεύεται στο Υπερπέραν…

Καλά λένε ότι οι αστροναύτες την περνούν κοτσάνι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


Κι έτσι ο Steven R. Swanson, ο αστροναύτης που βρίσκεται την ώρα που μιλάμε στον International Space Station, ανέβασε φωτογραφία του στον επίσημο Instagram λογαριασμό του ISS, συνοδευόμενη από τη φράση: «Πίσω στον ISS, η ζωή είναι ωραία»!


Κι ενώ κανονικά οπουδήποτε αλλού το σχόλιο θα περνούσε στα ψιλά, μιλάμε για το Διάστημα και το πράγμα είναι όντως μεγάλη υπόθεση, τουλάχιστον για την υπηρεσία που τα ξέρει αυτά καλά, τη NASA.


Γιατί με τη βοήθεια της κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο «συντονίζεται» η ζωή στο Διάστημα με την αντίστοιχη της Γης, αλλά δημιουργείται και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πράγματα «εκεί έξω».


Δεν είναι εξάλλου απίθανο οι Instagram φωτογραφίες από τον να φτάσουν στα μάτια παιδιών, εμπνέοντάς τα έτσι να εμπλακούν στην περιπέτεια εξερεύνησης του Σύμπαντος.


Κι όπως και κάθε μεγάλο πράγμα, η εκκίνηση της διαστημικής κοινωνικής δικτύωσης έγινε «σεμνά και ταπεινά»…
Αφού λοιπόν προσθέσαμε την ιστορική -όπως φαίνεται από τον αντίκτυπό της- κοινωνική φωτογραφία στις μεγαλύτερες στιγμές του social networking, ώρα να ξαναθυμηθούμε το πρώτο βιντεοκλίπ (τύπου!) που γυρίστηκε εξολοκλήρου στο Υπερπέραν…


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.