Πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας

0

Περιμένουν τους επισκέπτες του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μοναδικές προσφορές σε smartphones, tablets, laptops, smart TV και ΟΤΕ TV και έως 24 άτοκες δόσεις περιμένουν και φέτος το Πάσχα τους επισκέπτες του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


- Αγαπημένα smartphones και tablets γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, καθώς η αγορά τους συνοδεύεται από δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100 ευρώ.


- Φέτος το Πάσχα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει μια σειρά από συνδυαστικές προσφορές με στόχο την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Tab 3 8.0 3G και το Samsung Galaxy Young, συνολικής αξίας 419,80 ευρώ, διατίθενται φθηνότερα κατά 100 ευρώ στην τιμή των 319,80 ευρώ. Επιπλέον, με κάθε αγορά Νokia Lumia 625, δώρο το Nokia C2-05 αξίας 59,90 ευρώ.


- Με κάθε αγορά laptop, δώρο το πακέτο COSMOTE Internet On The Go με κάρτα αξίας 35 ευρώ, για να έχει κανείς Internet όπου κι αν βρίσκεται.


- Επιπλέον, στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του Samsung ή Sony οικοσύστημα αποκτώντας το αγαπημένο του Samsung smartphone ή τablet μαζί με Samsung Smart TV, 200 ευρώ φθηνότερα ή το αγαπημένο του Sony smartphone ή tablet μαζί με Sony Smart TV έως 200 ευρώ φθηνότερα .


- Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ. Με κάθε σύνδεση COSMOTE οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποκτούν δωρεάν ή φθηνότερα το smartphone ή tablet της επιλογής τους, και μαζί δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 75 ευρώ για τις αγορές τους.


- Με κάθε σύνδεση COSMOTE Internet On The Go AnyWay οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν 100 ευρώ φθηνότερα το αγαπημένο τους laptop μέσα από μια μεγάλη γκάμα.


- Στο ρυθμό του Πάσχα κινείται και ο ΟΤΕ TV. Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV, για να απολαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο όλη η οικογένεια, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα και να πάρει δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50 ευρώ.


Ξεφυλλίστε ολόκληρο τον κατάλογο με τις πασχαλινές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ .


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.