Το Pinterest τώρα διαθέσιμο και στα Ελληνικά

0Το Pinterest, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να αντλήσουν έμπνευση για πράγματα που αγαπούν, μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Από σήμερα, οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του Pinterest, καθώς και στις iOS και Android εφαρμογές του.

Ο Matt Crystal, Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας, δήλωσε:

Μια αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα

Τον τελευταίο χρόνο, το Pinterest κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ενώ αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Pinterest για να δημιουργήσουν λίστες επιθυμιών, να σχεδιάσουν τη διακόσμηση του σπιτιού του, να εμπνευστούν για μέρη που θα επισκεφτούν, να ανακαλύψουν νέες συνταγές, και άλλα πολλά. Στο Pinterest οι χρήστες μπορούν να «ακολουθήσουν» άλλους Pinners με παρόμοια ενδιαφέροντα για να πάρουν δημιουργικές ιδέες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες ή για πράγματα που ελπίζουν να κάνουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ως ένα παγκόσμιο εργαλείο ανακάλυψης, οι Pinners αποκτούν πρόσβαση σε μια ανεξάντλητη πηγή οπτικού περιεχομένου βασισμένη στις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Μπείτε να δοκιμάσετε κι εσείς το Pinterest στη διεύθυνση www.pinterest.com
ή να κατεβάσετε τις iOS
και Android
εφαρμογές του.


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.