Γνωρίστε τις νέες Facebook Pages, με διαφορετική εμφάνιση και ευκολότερα εργαλεία διαχείρισης

0Αφού ανακοίνωσε ότι θα φέρει το νέο News Feed σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η επόμενη αλλαγή στο Facebook αφορά τις Pages. Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της εταιρείας, οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν πλέον πιο εύκολα τις πληροφορίες που θέλουν, ενώ οι διαχειριστές θα έχουν πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιούν περισσότερο. Οι κυριότερες αλλαγές:

Ανανεωμένος σχεδιασμός-χρονολόγιο

Στη δεξιά στήλη εμφανίζονται όλες οι αναρτήσεις του Page, ενώ στην αριστερή στήλη θα εμφανίζονται μόνιμα οι πληροφορίες της επιχείρησης-εταιρείας-ιστοσελίδας (π.χ. ώρες λειτουργίας, τηλέφωνο, url, φωτογραφίες, videos, χάρτης κλπ.).

Ευκολότερη πρόσβαση στα εργαλεία διαχείρισης

Ο διαχειριστής θα μπορεί να παρακολουθεί τα νέα likes, τις διαφημίσεις, τις ειδοποιήσεις και τα εισερχόμενα μηνύματα από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται στην Page (δεν θα χρειάζεται scroll μέχρι επάνω για να δει το menu).

Pages to Watch

Η νέα λειτουργία (όχι και τόσο) των Insights που επιτρέπει στους διαχειριστές να προσθέτουν παρόμοιες Facebook Pages για να παρακολουθούν την πορεία τους και να συγκρίνουν με τη δικιά τους.

Οι αλλαγές θα εμφανιστούν σε όλους μέσα στην εβδομάδα (τουλάχιστον έτσι λέει η Facebook).

[Facebook
]


techgear
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.