Στο Samsung Gear Fit το βραβείο «The Best Mobile Device»

0

Η συσκευή συνδυάζει το στιλ, το fitness και την άνεση

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι το Gear Fit έλαβε το βραβείο «The Best Mobile Device» από την GSMA στο πλαίσιο των 19ων Βραβείων «Annual Global Mobile Awards» που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη. Η συγκεκριμένη βράβευση αναδεικνύει ότι το Gear Fit ήταν ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο φετινό MWC 2014.
Το Samsung Gear Fit διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ζωντανά χρώματα και σχεδιάστηκε σαν μια καμπύλη που αγκαλιάζει άνετα τον καρπό του καταναλωτή. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ένα απλό fitness band, καθώς ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη για ό,τι συμβαίνει στις Galaxy συσκευές του, όπως εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails, ξυπνητήρι και ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές, όπως το S-Planner.


Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης μπορεί να είναι εν κινήσει, αλλά να παραμένει πάντα συνδεδεμένος. Τα εναλλασσόμενα λουράκια, σε χρώματα Μαύρο, Πορτοκαλί και Γκρι (Mocha Grey), διευκολύνουν τον χρήστη να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, αλλάζοντας την όψη του Gear Fit, σύμφωνα με το ντύσιμό του ή τη διάθεσή του, για κάθε τύπο δραστηριότητας.


Το κομψό Samsung Gear Fit περιλαμβάνει τα πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας της «wearable» τεχνολογίας της Samsung και λειτουργεί ως ο προσωπικός προπονητής του χρήστη, προτείνοντας συμβουλές άσκησης και tips.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.