Μείωση των εξόδων επικοινωνίας με κινητό COSMOTE και ΟΤΕ Double Play

0

Μείωση του παγίου έως και 20%

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην επικοινωνία, η COSMOTE δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες & επαγγελματίες, να μειώσουν το πάγιο του κινητού τους, έως και 20%, εφόσον διαθέτουν ΟΤΕ Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play.


Με τη νέα προσφορά της COSMOTE (ισχύει για προγράμματα Οικιακού Συμβολαίου COSMOTE με πάγιο 25 ευρώ και άνω ή ΚαρτοΣυμβολαίου με πάγιο 30 ευρώ και άνω) όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτική επικοινωνία, με ακόμα πιο οικονομικό τρόπο:


• 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και OTE Double Play (Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012).


• 10% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας (Τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας ΟΤΕ που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: ΟΤΕ Απεριόριστα, ΟΤΕ Απεριόριστα Plus, ΟΤΕ Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά, ΟΤΕ Business Απεριόριστα του οποίου η εμπορική διάθεση ξεκίνησε μετά την 1/1/2012).


Για τους εταιρικούς πελάτες COSMOTE, η νέα προσφορά ισχύει στο σύνολο των παγίων των προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS (Ισχύει για προγράμματα COSMOTE BUSINESS με πάγιο 25€ και άνω. Η ανώτατη έκπτωση ανά πελάτη στο σύνολο των παγίων των προγραμμάτων COSMΟΤE BUSINESS που διαθέτει είναι 30 ευρώ/μήνα), με δυνατότητα να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 20%, εφόσον διαθέτουν και προγράμματα ΟΤΕ. Το ετήσιο όφελος μπορεί να είναι έως και 360 ευρώ.


Ειδικότερα:


• 20% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν OTE Business Double Play (Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012).

• 10% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα ΟΤΕ Double Play (Η προσφορά ισχύει για προγράμματα ΟΤΕ που είναι εμπορικά διαθέσιμα μετά την 1/1/2012) ή Πρόγραμμα Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ (Τα προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας ΟΤΕ που συμμετέχουν στην προσφορά είναι: ΟΤΕ Απεριόριστα, ΟΤΕ Απεριόριστα Plus, OTE Business Απεριόριστα με ενδοεταιρικά κινητά, ΟΤΕ Business Απεριόριστα με εμπορική διάθεσή μετά την 1/1/2012).


Για να μάθετε την έκπτωση που αντιστοιχεί στο πάγιο του COSMOTE κινητού σας, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE – 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες, να επισκεφτείτε το ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.