Τώρα το home theater γίνεται φορητό

0

Τα καινοτόμα «ακουστικά» του μέλλοντος φέρνουν εικόνα και ήχο στα μάτια μας!

Το λένε Avegant Glyph και πρόκειται αναμφίβολα για το οπτικοακουστικό σύστημα που θα αλλάξει άρδην τους όρους του παιχνιδιού!


Τέτοιος ήταν ο σάλος με την πάρτη του, που όταν κατέβηκε στην πλατφόρμα χρηματοδότης Kickstarter κατάφερε να μαζέψει τα 250.000 δολάρια που χρειάζονται οι δημιουργοί του για να το κάνουν πράξη σε μόλις 4 ώρες! Πρέπει να πρόκειται για κάποιου είδους ρεκόρ να συγκεντρώσεις τόσα λεφτά σε τόσο λίγο χρόνο.


Τώρα, 2 μέρες πριν κλείσει η περίοδος παραμονής του στην online πλατφόρμα, οι υποστηρικτές συνεχίζουν να καταθέτουν τον οβολό τους (το ποσό έχει αγγίξει τα 1,4 εκατ. δολάρια!), τόσο καρδιοχτυπούν να το πάρουν στα χέρια τους.


Και πολύ καλά κάνουν, αφού η ομορφιά του νέου αυτού «κτήνους» εδράζεται ακριβώς στο «Glyph» του, την αψίδα των ακουστικών που χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία μπορεί και προβάλλει εικόνα!
Και μάλιστα όχι απλώς εικόνα, αλλά ολοζώντανες παραστάσεις, συνοδευόμενες και από εξίσου καινοτόμα τεχνολογία ήχου. Μιλάμε απλά-απλά για επανάσταση στην προσωπική ψυχαγωγία.
Το Glyph, με τη βοήθεια απλού HDMI, προβάλλει τα πάντα στους οφθαλμούς μας, από ταινίες που έχουμε στο PC ή το MAC μέχρι και υπηρεσίες στριμαρίσματος στο κινητό μας.
Και βέβαια το μεγάλο του «ατού» είναι το πόσο σπουδαίο είναι στο gaming, είτε παίζεις Call of Duty Ghosts στο Playstation ή Real Racing στο smartphone! Μιλώντας όμως για διαδραστικό παιχνίδι, η απεικόνιση Point of View (PoV) ποτέ δεν ήταν πιο αληθοφανής,
Μάθετε περισσότερα στη σελίδα του και υποδεχτείτε το μέλλον της προσωπικής ψυχαγωγίας…


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.